Home Najnovije Ostavila muža radi kuma: ‘Na dan vjenčanja pijan mi je priznao…’

Ostavila muža radi kuma: ‘Na dan vjenčanja pijan mi je priznao…’

82
0

Kako ljubav ne zna za granice, svjedoče mnoge ljubavne priče koje su počele na čudan način, ali ipak uspjele opstati usprkos svim izazovima. Nisu rijetke situacije da osobe koje su u vezi poslije nekog vremena shvate da im se sviđa netko drugi.

Problem nastaje, ako se takva “ljubav na prvi pogled” dogodi na sam dan vjenčanja – i to s kumom. Djevojka po imenu Desiree White postala je prava senzacija na TikToku, nakon što je podijelila videozapis u kojem je otkrila kakvu ljubavnu priču ima iza sebe.

Njena priča sliči na film, jer sve što se dogodilo, teško da tko može prihvatiti da se događa u stvarnosti. Naime, ona je ostavila svog muža, i to zbog kuma, koji joj je čak priznao da je voli dok je držao govor na svadbi!

@desiree.white We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu ♬ Crazy – Patsy Cline

Desiree je otkrila da je svoga sadašnjeg supruga Bryanta upoznala kada je imala 16 godina, kao i da su ona, Bryant i njezin bivši suprug bili bliski prijatelji, toliko bliski da im je Bryant bio kum na svadbi.

“Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Bryant pričao sve u vezi s djevojkama, a Bryant je bio osoba kojoj sam se ja povjeravala. Uvijek smo samo kliktali i uvijek je bilo nešto u vezi s njim s čime sam se lako povezivala”, ispričala je.

Ona je godinama bila u vezi s Bryantovim najboljim prijateljem, ali je ipak zavoljela Bryanta, s kojim će kasnije stupiti u brak.

Sve se to dogodilo na dan njenog vjenčanja. Bryant je bio kum i kad je došlo do toga da kum drži govor, pijan joj je rekao da je voli, otkrila je Desiree.

“‘Volim te od trenutka kada sam te vidio, ne postoji nitko kao ti’. Te noći Bryant mi je rekao tijekom našeg posljednjeg plesa: ‘Ako sam ja kum, zašto mi onda nisi dala šansu? Uvijek bih se brinuo o tebi'”, priča dalje Desiree.

Nakon manje od godinu dana braka, Desiree se razvela od svog supruga i to zbog nevjere. Bryant joj je bio rame za plakanje, a onda su i uplovili u ljubavnu romansu.

“Bryant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidjelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se vjenčali i zajedno imamo sina”, zaključila je Desiree.

@desiree.white Drafts of when Dawson took over my tik tok #momsoftiktok #momtok #sahm #cute #comedy #boymom #fypシ #foryouu #ComeDanceWithMe #PassTheBIC ♬ Come Back Be Here x Teach Me How To Dougie mashup – DJ Rog 🎧

Previous articlePogledajte sjajnu reakciju Gvardiola i sudačku odluku koja je naljutila RB Leipzig
Next articleNajjezivija stvar koju ćete danas vidjeti: Ljudi snimili duha kako pokušava prošetati psa (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here