Home Mozaik Osvojili su milijun na “strugalici”, ostavila je muža i zadržala sve

Osvojili su milijun na “strugalici”, ostavila je muža i zadržala sve

132
0
pexels alena darmel 6642995

“U šoku sam. Znam da je ona platila karticu, ali nikad to ne bi bila učinila bez mog inzistiranja. To nije moralno ispravno.”…

Par je osvojio milijun funti na srećki za struganje tkz. strugalici. Ali ona ga je ostavila i pokupila dobitak, zadržavajući sav novac. Priča govori o dvama zaručnicima iz Spaldinga, Lincolnshire, koji su završili na sudu kako bi jednom zauvijek okončali svoju svađu. Prema onome što prenosi Sun, 39-godišnji Michael Cartlidge je tužio svoju bivšu djevojku Charlotte Cox (37) zbog zadržavanja cijelog dobitka s kartice za struganje. Iznos je bio više od milijun eura.

Iznenađenje na strugalici

Prema Michaelu, osvojeni novac treba podijeliti na dva dijela. Zapravo, iako je Charlotte platila kartu, Michael – koji je sebe definirao “mozgom” slučaja – bio je taj koji je došao na ideju da ode u trafiku i kupi kartu. Tako su iskušali sreću i pobijedili. “Ja sam u šoku. Mogu otvoreno priznati da je Charlotte kupila kartu, ali je nikad ne bi bila kupila bez mog inzistiranja.” Rekao je 39-godišnjak za britanski tabloid. “Znam da je ona platila tu kartu, ali to što ona traži nije moralno ispravno. Moramo podijeliti.”

Nadalje, prema onome što je objavio Sun, čini se da je Charlotte u početku bila pristala podijeliti novčanu nagradu na jednake dijelove. Ali se nakon nekoliko tjedana predomislila. “Iz vedra neba” je ostavila svog partnera. Bez penija.

Prema riječima vlasnika trafike u kojoj je kupljen dobitni listić, novac bi se trebao podijeliti na dva dijela. Allwyn, operater koji upravlja Engleskom nacionalnom lutrijom, međutim, s tim se nikako ne slaže. “Pravila Nacionalne lutrije za igre na struganje jasno pokazuju da samo jedna osoba može biti vlasnik listića. Samo osoba čije su ime i adresa napisani na poleđini dobitne kartice za struganje može zatražiti nagradu.” Sada je odluka na sucu, ali čini se da afera neće tako brzo završiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here