Home Najnovije Otac curice koja ne navija za Hrvatsku, već za Hajduk: Nađu se...

Otac curice koja ne navija za Hrvatsku, već za Hajduk: Nađu se pametni pa kritiziraju

575
0

Roditelji djevojčice Lucci koja je izjavom da ne navija za Hrvatsku, nego za Hajduk nasmijala hrvatsku javnost, otkrili su da su iznenađeni brojnim reakcijama.

Njezini roditelji, Boško i Luce Čapalija, rekli su za Dubrovački vjesnik da su ih komentari ljudi “počeli malo nervirati” jer je “dosta komentara vodilo tome da je to naučila iz kuće, a ne obraćaju pozornost da je to dijete od 4 godine i tri mjeseca”.

“Kao da ona zna što je Hrvatska, a što je Hajduk. Nađe se jedan pa to ode i zasjeni onu pravu priču. A tu je curicu netko ipak obukao to jutro, isti ti roditelji koji je možda ‘ukrivo’ uče, djeca i vrtić su dobili suglasnost da se snimi taj spot kao podrška hrvatskoj reprezentaciji i dijete se ipak ne uči ‘ukrivo'”, rekao je Boško.

“Ja čak i nisam neki strastveni navijač, ali jedan od sinonima Dalmacije je i taj Hajduk koji se spominje i više gleda na televiziji. K‘o da ona zna što je reprezentacija, niti smo znali da će biti intervjuirana. Ona nije nikad ni čula da će igrati Hrvatska pa ju je to iznenadilo i rekla je da navija za Hajduka. Pa se nađu oni pametni koji to kritiziraju”, kazao je i dodao da se njezino ime piše Lucci, a čita kao Luči.

“Prošlo Svjetsko prvenstvo ona je bila u mom trbuhu. Rodila se dva dana iza finala”, dodala je njezina majka Luce.

Podsjetimo, malena Lucci nasmijala je mnoge izjavom o Svjetskom prvenstvu.

“Reci mi, navijaš li za Hrvatsku?” upitao je djevojčicu imena Luči novinar Dubrovačke TV. Ona je na to zastala, malo promislila pa stidljivo rekla: “Ne…”

“Nego?” upitao je novinar.

“Za Hajduka”, zaključila je spremno preslatka djevojčica u hrvatskom dresu i oduševila mnoge.

Previous articlePeti dan na SP-u: Vlašić preskočio trening
Next articleOvo je Collina za vrijeme suđenja katastrofalnog Zambijca (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here