Home Mozaik Otišla na posao u prozirnom topu je svi su čudno gledali: Kad...

Otišla na posao u prozirnom topu je svi su čudno gledali: Kad čujete što je šef rekao, šokirat ćete se! (VIDEO)

385
0

Mlada Shannon Song otkrila je svojim pratiteljima na TikToku da je imala dobar razlog da se na poslu pojavi u provokativnijem izdanju.

Atraktivna brineta Shannon Song na TikTok neprestano postavlja provokativne videe na kojima je u prvom planu njeno bujno poprsje. Kako piše British Dream, ta je mlada dama došla na ideju kako dobiti slobodan dan na poslu.

Na poslu se pojavila odjevena u kratki bijeli top koji je jedva prekrivao njezine gole grudi. Na mjestu su ga držali zlatni lanci dok su mu grudi mjehurile na sve strane. Kako je objasnila, namjerno se tako obukla znajući kakve će reakcije biti u tvrtki u kojoj radi.

– Kad sam se ovako pojavila na poslu, odmah su me poslali kući jer sam bila nepristojno obučena. Namjerno sam ovo napravila i dobila slobodan dan – napisala je uz video.

@saletasovic nema veze🤷#trend #hrvatska🇭🇷 #sound #balkan #croatia #pageforyou #4u #CapCut ♬ original sound – Žuvi

Uslijedili su brojni komentari.

– Ne znam koliko je pametno igrati se takvim poslom –

– Taj dan si sigurno ostala bez dnevnica i novca – nizali su se komentari na njezinu objavu.

Ali Shannon je već imala spreman odgovor.

– Nije me briga. Dobila sam slobodan dan. To nije nešto što radite stalno, nego samo kad je prijeko potrebno – naglasila je.

No, Shannon je ubrzo uklonila video s TikToka ne objasnivši zašto je to učinila.

I dok je Shannon izazovnim topom dobila slobodan dan, Gisele Tan imala je problema s tajicama. Kako je objasnila, nazvao ju je šef i upozorio je da se više ne oblači tako jer njezina pozadina privlači pažnju muškaraca koji rade s njom.

– Tajice su potpuno dopuštene na mom poslu i ne vidim u čemu je problem. Nazvao me šef i rekao da mu se menadžer požalio da moja guzica u tajicama odvlači pažnju drugim muškarcima. On misli da je to neprimjereno i morala sam se presvući – rekla je. Kako je Gisele naglasila, nije joj prvi put da na posao nosi tajice, ali dosad se nitko nije bunio. – Zvuči kao da je netko ljubomoran –

– To se dogodilo i meni, a prijavio me kolega za kojeg sam vjerovao da mi je prijatelj. Moji šefovi su smatrali da dobivam previše pažnje muškaraca na poslu – dodala je druga korisnica ove društvene mreže koja se našla u istoj situaciji kao Gisele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here