Home Mozaik ‘Otkako sam rodila prije 9 mjeseci suprug i ja se nismo sek*ali,...

‘Otkako sam rodila prije 9 mjeseci suprug i ja se nismo sek*ali, a sada sam saznala i da me vara’

200
0
Ilustracija: Pexels

–Nisam dopustila mužu da mi se približi od traumatičnog rođenja prije deset mjeseci. Morala sam na operaciju i dva dana sam bila na intenzivnoj njezi. Bilo je zastrašujuće – napisala je jedna žena za The Sun.

U braku su 11 godina i imaju još dvoje djece od osam i šest godina. No, primijetila je da se njezin suprug počeo ponašati neobično pa je provjerila njegovo mobitel i otkrila da je tražio djevojke za seks.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/otkako-sam-rodila-prije-9-mjeseci-suprug-i-ja-se-nismo-seksali-a-sada-sam-saznala-i-da-me-vara-1619653?fbclid=IwAR0m8VSoYWRvrgc7PG5MK58rDxyYvcz3QlVejarNByj–3g5ZZ6gzSW8vCQ – www.vecernji.hr

– Također je počeo gledati pornografiju. Povrijeđena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smjela pogledati u njegov mobitel – nastavila je.

– Pogrešno je provjeravati njegov mobitel, ali ono što on radi je još gore, pa razgovarajte s njim o tome. Imali ste težak porod i možda se boji da ćete ponovno zatrudnjeti. Pronađite podršku u drugim ženama koje su prošlo isto iskustvo kao i vi, ali i pokušajte objasniti suprugu zašto vas seks sada odbija – odgovorila joj je Deidre.

Previous articleRekordni riječki turistički rujan!
Next article‘Dajte mi žena, pića i cigarate’: Spektakularni pad jednog od najboljih na svijetu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here