Home Mozaik ‘Otkrila sam da me prevario jer je se*s trajao dulje nego inače,...

‘Otkrila sam da me prevario jer je se*s trajao dulje nego inače, sad me svi osuđuju zbog toga’ (VIDEO)

360
0

Mlada studentica primjetila je nešto neobično u seksualnom životu sa svojim dečkom, a kako kaže, unutarnji osjećaj nije ju prevario. Sve je počelo kad se vratio s putovanja

Studentica Pernille Torhov ispričala je svoju ljubavnu priču na društvenoj mreži TikTok zbog koje su je mnogi osudili. Naime, Pernille je bila u vezi četiri mjeseca kad je njezin dečko otputovao s prijateljima u Norvešku. Nakon što se vratio, njihov je seks trajao dulje nego inače, i kako tvrdi Pernille, odmah joj nešto ‘nije štimalo’.

@pernilletorhov_ And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip ♬ original sound – szasgrandchildren

Torhov nije poduzela ništa makar je osjetila promjenu na svom dečku.

– U sebi pomislila da je to malo čudno, ali mu nisam ništa rekla. Bila sam toliko zaljubljena u njega da mislim da me to zaslijepilo – objasnila je.

Nakon tjedan dana, dečko joj je u poruci priznao nevjeru.

– Osjećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dvije djevojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih – napisao je pa objasnio da su jednu večer morali spavati zajedno zbog manjka mjesta, a očigledna kemija između njih potaknula ih je da završe skupa.

– To je bilo jako glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sad s priznanjem. Boli me pomisao o tome koliko si dobra prema meni, a ovo si dobila zauzvrat. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim biti takav.

Pernille mu je odgovorila da ne želi razgovarati preko poruka, već sve riješiti licem u lice.

– Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dopustilo jer je on zbilja divan. Poslušala sam sama sebe – priznala je djevojka na kraju i odlučila pružiti još jednu šansu svom nevjernom dečku, zbog čega ju je puno pratitelja osudilo.

– Ne mogu vjerovati što si sve djevojke dopuštaju. On te zbilja ne zaslužuje – pisali su joj, a ona je dodala kako ju ne podržavaju ni prijatelji.

Previous articleMiletić po facebooku zazivao kišu i događanje naroda
Next articlePogledajte kakvu je Oršić zabio golčinu Chelseaju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here