Home Sport Otkriveno zbog čega je ključni igrač Engleske uoči Senegala napustio Katar: ‘Sve...

Otkriveno zbog čega je ključni igrač Engleske uoči Senegala napustio Katar: ‘Sve je bilo pomno isplanirano…’

191
0

Izbornik engleske nogometne reprezentacije, Gareth Southgate nije mogao računati na Raheema Sterlinga za utakmicu osmine finala prvenstva u Kataru protiv Senegala. Nije mogao ni odrediti datum povratka krilnog ofenzivca u momčad, ali je rekao da će izbivati iz sastava zbog “obiteljskih obveza”.

– Jutros sam proveo dosta vremena s Raheemom, ali sam to morao prenijeti na druge ljude da mu pomognu s tim. On će otići i riješiti tu stvar, a onda ćemo mi morati vidjeti što i kako dalje – rekao je Southgate novinarima u kampu Engleza.

Abka Fitz-Henley, nagrađivani sportski novinar, prenio je vijest da je pravi razlog odlaska igrača Chelsea pljačka njegove kuće u Londonu. Više naoružanih razbojnika je ušlo u dom zvijezde i ukralo velike količine skupocjenih stvari, uglavnom nakita.

Da stvar bude gora, Sterlingova rodbina bila je u trenutku pljačke kod kuće i potreseni su događajima. Izvor tvrdi kako je sve potvrdila i Britanska policija, a istraga je u tijeku.

– Gotovo sve u kući čega su se mogli dočepati, a što ima bilo kakvu vrijednost, nestalo je. Čini se da je dobro isplanirano – rekao je jedan od svjedoka razbojništva.

Previous articleDalić: Mislim da nije posao novinara da jave tko igra, a tko ne igra
Next articleOtkriven sastav, Dalić s dva nova igrača kreće protiv Japanaca!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here