Home Vijesti Otvara se D-404?

Otvara se D-404?

1353
1

Šest godina nakon prvih radova cesta D 404 trebala bi konačno biti puštena u promet. Iako će tisuće vozača ostati bez besplatnog parkirališta, svi se slažu, bilo je i vrijeme – Očekuje se kraj ove 2010. godine da bi nadamo se svi, i mi, investitor Hrvatske ceste, cesta D404 bila puštena u promet – kazao je za Kanal Ri direktor projekta, Ozren Gverić.
Puštanju u promet prethode završni građevinski radovi, poput opremanja tunela te farbanja i čišćenja, koji su u tijeku. Osim ceste priprema se i dokumentacija potrebna za tehnički pregled te ishođenje uporabne dozvole.

– Na nekim dijelovima još moramo postaviti završni sloj asfalta, kojeg se nije postavljalo upravo zbog toga da se isti ne bi degradirao pošto su još bili radovi, to su radovi čije trajanje može se očekivati kojih 10-15 dana – dodao je Gverić.

Tri i pol kilometra dugom cestom, u čije su otvaranje mnogi već počeli sumnjati, šest bi godina nakon početka radova i službeno trebali proći prvi automobili. Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 500 milijuna kuna.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here