Home Mozaik Otvoren obnovljeni Kaufland u Rijeci

Otvoren obnovljeni Kaufland u Rijeci

3504
0

Protekli vikend bio je vikend zabave u novouređenoj poslovnici Kauflanda u Rijeci. Naime, u subotu je svoja vrata kupcima otvorila preuređena trgovina Kaufland Rijeka. Na prodajnoj površini od ukupno preko 4.000 m2 obnovljeni su ulazni prostor, novi uslužni pult, izmijenjene su sve rashladne vitrine u poslovnici prema najnovijim standardima, te su osvježene i sve prostorije za zaposlenike, a proširen je i skladišni prostor. Trgovina u Rijeci, otvorena još 2003. godine, broji preko 250 parkirnih mjesta, a između više od 20 000 artikala koje nudi, svaki kupac pronaći će sve što treba.
„Izuzetno nam je drago što smo obnovili još jednu poslovnicu kako bismo našim kupcima pružili još bolje i jednostavnije iskustvo kupnje, ali i kako bi našim zaposlenicima njihov radni prostor bio što ugodniji“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.
Osim što su mogli vidjeti novi koncept poslovnice, kupci koji su Kaufland posjetili u subotu mogli su uživati u brojnim aktivnostima poput nagradnog kviza ili showa iluzionista Andreja Škedela, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo uz DJ-a. U nagradnoj igri u kojoj su kupci mogli sudjelovati od 3. listopada do 27. studenog 2019., glavnu nagradnu od 30 000 kuna na poklon karticama Kauflanda dobila je gđa EleonoraMales.
Nedjelja je bila rezervirana za VirtualGaming World turnir, a događanjima se pridružio i Leon Dejanović – jedan od najpoznatijih mladih YouTubera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here