Home Mozaik Ova djevojka ima 30 godina i nikada nije imala dečka: “Osjećam se...

Ova djevojka ima 30 godina i nikada nije imala dečka: “Osjećam se kao trinaesto prase” (VIDEO)

293
0

Tiktokerica Jordi, koju na ovoj društvenoj mreži prati 103.000 ljudi, ušla je u četvrto desetljeće i nikada u životu nije imala dečka. To je iznenadilo mnoge njezine pratitelje, no ova je gospođa istaknula brojne prednosti samačkog života.

  • Zbog mnogih od vas koji ste još slobodni, htjela sam skrenuti pozornost i potvrditi da samački život uopće nije loš. Navršila sam 30 godina i nikad u životu nisam imala partnera. Čini mi se da sam jedina u društvu i često svjedočim brojnim ljubavnim aferama svojih prijatelja. Svjedočim i njihovim svađama i prekidima, ulascima u nove veze i uvijek mi se čini da sam treći kotač ili trinaesto prase. Možda zvuči glupo, ali meni ovakav način života odgovara, istakla je Tiktoker, a san i o njoj napisala.

Objasnila je da je lijepo imati partnera, pogotovo ako se uzme u obzir financijski element veze, koji nije zanemariv, ali da bi mogla preživjeti i ako ne pronađe svoju srodnu dušu.

  • Sposobna sam živjeti sama, u svakom smislu te riječi. Naravno da bi bilo lijepo upoznati muškarca svojih snova, ali čini mi se da će se to možda kad-tad dogoditi. Do tada imam dobar posao, plaća bi mogla biti veća, ali nije ni loša. Nemam nikakvih obaveza pa se mogu seliti i živjeti gdje god želim. Imam obitelj koju volim i prijatelje i ne mogu se žaliti da mi nešto smeta. Tužno je što mnogi misle da je pronaći partnera i vjenčati vrhunac života, jer život tu ne završava. Da sam bila u vezi s nekim u svojim dvadesetima, ne bih postala osoba kakva sam sada. Ne bih imao toliko samopouzdanja niti bih toliko radio na sebi kao danas. Možda mnogi misle da sam prestara, jer imam 30 godina i nikad nisam imala dečka, ali ja mislim suprotno. Da sam još mlad i da je život još preda mnom – objasnio je Jordi.

Njezin klip pogledan je više od 700.000 puta i dobio 57.000 lajkova, dok su ljudi imali različite reakcije.

  • Sve ovo lijepo zvuči, ali iskreno se nadam da za osam godina neću biti ti.
  • Naravno da s 30 godina nisi “stara”, ženo, saberi se!
  • Dobro za tvoje samopouzdanje, ali ja bih radije bio oženjen u tridesetima.
  • Prestrašio sam se da bih i ja mogao ovako završiti!
  • Dušo, to se zove siter, ni prvi ni zadnji.
  • Lutko, koga lažeš da si lijepa?!
  • Ne bih voljela završiti bez partnera, što smo stariji, kriteriji su nam viši.
  • Ne bih da dižem paniku, ali 30 godina bez dečka ne zvuči baš optimistično.
Previous articleSeverina priznala: “Brak je precijenjen, ja sam sretno rastavljena”
Next articleImena na parlafonu jedne zgrade u regionu postala hit na mrežama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here