Home Mozaik Ova djevojka se razočarala u svoje vršnjake okrenula se umirovljenicima: Trenutno ima...

Ova djevojka se razočarala u svoje vršnjake okrenula se umirovljenicima: Trenutno ima sedmoricu, obožavaju je i sve plaćaju!

192
0
1445823 untitled ls (1)
1445823 untitled ls (1)

Zove se Lina i dolazi iz okruga Barranquilla u sjevernoj Kolumbiji. Ova sasvim obična djevojka vodi prilično neobičan ljubavni život.

Naime, Lina tvrdi da se zabavlja s čak sedam umirovljenika te je o svemu otvoreno progovorila pred kamerama.

Djevojka ističe da se “razočarala u svoje vršnjake” koji joj nisu pružili ni emotivnu ni financijsku stabilnost. Zbog toga se odlučila na dramatične promjene na ljubavnom planu.

Nakon dugog razmišljanja došla je do zaključka da bi se trebala okrenuti starijim muškarcima.

“Oni su velikodušniji i manje zahtjevni”, rekla je.

Lina otkriva da je starijima prilazila na mjestima gdje se okupljaju, poput lokalnog Bolivar parka. Malo je flertovala, ugodila svojim odabranicima i tako uspostavila neobičan odnos.

Osim što su joj pomogli financijski, muškarci su preuzeli i obaveze u kući, poput pranja rublja, pripreme hrane i čišćenja, javlja Lakalle Blue Radio.

“Shvatila sam da od starijih muškaraca ne moram ništa tražiti. Dali su mi sve, jer znaju da ovakvu curu u njihovim godinama neće naći”, rekla je Lina.

Njezini partneri su Carlos, Simon, Jesus, Pablo, Manuel i još dvojica, čija imena nisu otkrivena.

Djevojka se našla na udaru kritika, a mnogi su je optužili da iskorištava starije osobe. S druge strane, brani svoj način života, opisujući ga kao “međusobni dogovor”, a ne klasičnu ljubavnu vezu.

Lina ističe da obje strane profitiraju – ona dobiva financijsku stabilnost, a njezini partneri dobro društvo i privrženost.

Pojedinci sumnjaju u istinitost priče, tvrdeći da Lina na ovaj način pokušava steći popularnost na društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here