Home Mozaik Ova djevojka zarađuje 500 eura na sat na internetu: Njen posao je...

Ova djevojka zarađuje 500 eura na sat na internetu: Njen posao je ispunjavanje jako čudnih želja

232
0

BDSM je, kao i njegova psihologija, vrlo široko područje, ali u slučaju ženske dominacije postoji nekoliko popularnih objašnjenja za ovaj oblik seksualnosti.

Neki stručnjaci objašnjavaju seksualnu podjarmljenost dijela seksualno submisivne muške populacije činjenicom da, primjerice, kod heteroseksualnih muškaraca, oni koji drže kontrolu nad svojim životom, velikim poslovnim projektima i općenito ljudima oko sebe, vole da za promjenu biti budu podčinjeni u seksualnom odnosu za ženama.

Za muškarce kojima je prezahtjevno gledati domine pobrinula se Olivia Coxxx, seksi plavuša koja “maltretira” muškarce preko interneta, a za to plaća 100 dolara u trajanju od 20 minuta.

Oni koji su spremni platiti 500 eura mogu dobiti jedan sat druženja i ponižavanja s Olivijom, koja svoj posao opisuje ovako:

– Muškarci koji plaćaju moje usluge imaju različite želje. Recimo, potpuno ih ignoriram 20 minuta i razgovaram na telefon i pokušavam im psihički pomoći.

Neki vole verbalno ponižavanje. Imao sam nekoliko stalnih robova koji su mi plaćali da ih ponižavam. Riječ je o bogatašima koji imaju nekoliko ljubavnica i ne trebaju seks. Svi su im podređeni i oni svoju podređenost traže od mene i za to mi plaćaju – iskreno će Olivia.

Objašnjava da većina njezinih kupaca voli kada ih financijski iskorištava. Dopuštaju joj da ih ucjenjuje i koristi njihove kreditne kartice, a posebno im plaća kada im potpuno isprazni bankovne račune.

– Oni se ne ljute zbog toga, oni uživaju u tome, a ja uživam u njihovom novcu – rekla je Olivia.

Previous articleVIDEO: Ismijali Srbiju u crtiću o Svjetskom prvenstvu
Next articleKolinda stigla u Katar, domaći novinar objavio zajedničku fotku s kave

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here