Home Mozaik Ova žena uskoro puni 75 godina

Ova žena uskoro puni 75 godina

157
0
9f7172b3 abd5 4142 9e10 3dd6c677908e
Instagram

Čini se kao da Vera Wang ne stari. 74-godišnja modna dizajnerica na Instagramu je objavila nove fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu kraj bazena i fanovi su oduševljeni. “Vrijeme je za tebe stalo”, “Kako je moguće da ovako izgledaš?”, pišu joj.

Slavna dizajnerica, rođena 1949., postala je viralna senzacija na društvenim mrežama zbog izgleda koji prkosi godinama. “Molim te, Bože, da se u sljedećem životu rodim kao Vera Wang”, “Ti uopće ne stariš”, “Inspiracija”, “Prekrasna i prezgodna”, neki su od komentara fanova.

Otkrila tajnu svog izgleda

Wang je tajnu svoga mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women prošle godine. Osim što smatra da “dobar san zlata vrijedi”, na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom.

“U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvijek govorila da je tajna u koktelu s votkom”, izjavila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here