Home Mozaik Ovaj snimak ledi krv, dječak ide I priča s nepostojećom osobom: stalno...

Ovaj snimak ledi krv, dječak ide I priča s nepostojećom osobom: stalno pokazuje na ovaj dio kuće

519
0

Priče o duhovima postoje otkako je svijeta i vijeka. Kada razmišljamo o njima, prije svega pomislimo na bestjelesni prikaz, a mnogi ih opisuju kao mutne obrise ljudskog tijela. U svakoj kulturi postoje priče o njima, a vjeruje se da je duh duša osobe koja je ostala na zemlji. Iako nitko sa sigurnošću ne može reći da postoje, svatko od nas ima dozu straha i priče o duhovima svima utjeruju strah u kosti. Međutim, ono što se često kaže je da ih mogu sresti samo čiste duše.

Djeca znaju preplašiti roditelje na razne načine. Jasno je da je njihova mašta velika, da često imaju izmišljene prijatelje s kojima razgovaraju, ali to se događa u razdoblju od četiri do pet godina, kada mogu govoriti i kada im je mašta dovoljno razvijena. No, na videu koji je odmah postao viralan, vidimo dvogodišnjeg dječaka koji je tek počeo pričati i hodati, te se obraća “njemu”.

Majka po imenu Kelsey spremala je svog mališana za spavanje kad ga je primijetila kako razgovara s nekim u kupaonici i zove ga “on”.

– S kime razgovaraš? – pitala je majka sina, a on je rekao: “S njim”.

Poželio mu je laku noć, a majka mu je rekla da nema nikoga. Rekao je da je ondje, a ona je inzistirala da joj pokaže gdje je. Pokazao je prema stropu kupaonice, gdje se nalazi ventilacija. Kada mu je majka rekla da tu nema ničega, dječak je čudno pogledao i otrčao u drugom smjeru, dok je ona pokušavala objasniti gledateljima što je on danima radio.

– Priča s ventilacijom na stropu i šalje “njemu” puse! Prestravljena sam, bez šale, stvarno se bojim – rekla je ova majka u videu.

Komentari ispod ovog videa ne prestaju pljuštati, a mnogi roditelji kažu da su i sami imali slične situacije sa svojom djecom te poručuju da ništa nije slučajno.

– Moje dijete je predosjećalo da će mi majka umrijeti.

– Moj sin je prije mene znao da sam u drugom stanju.

– Nije to ništa neobično za djecu.

– Mali je da ima virtualnog prijatelja.

– Ovo dijete ima predosjećaj, obratite pozornost na taj dio stropa – bili su samo neki od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here