Home Vijesti Ovo je monstrum koji je ubio Danku: Odvezli su dijete do deponija...

Ovo je monstrum koji je ubio Danku: Odvezli su dijete do deponija i bacili ju!

194
0
o 32915967 1280
Foto: Društvene mreže

S. J. (50) iz Zlota uhićen je nakon što je priznao da je s kolegom službenim vozilom ubio Danku Ilić (2), a potom su njezino tijelo bacili na divlji deponij na Starom banjskom putu. Kako doznaje Blic, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je napravljena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada poduzeća, bilo je poznato tko je vozio automobil u kritično vrijeme, a provjerom baznih stanica to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubojstvo – rekao je izvor za Blic.

Kako prenose srpski mediji, dvojica radnika, koji su toga dana uzeli auto i obavljali poslove u Banjskom polju, vozili su izuzetno brzo i udarili djevojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

– Ona je stajala nasred puta, naletjeli su na nju u punoj brzini. Izašli su i umjesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dijete do deponija i ondje ju bacili. Prvo su je zatrpali otpadom, da ne bude uočljivo, a onda su otišli i dogovorili se da će detaljno očistiti automobil kiselinama i kemijskim sredstvima kako bi otklonili tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnih lampi utvrdili su tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da krv pripada Danki – pišu srpski mediji.

Muškarci su se navodno u više navrata vraćali do deponija kako bi dodatno zakopavali tijelo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here