Home Mozaik Pakao u kući Schumacherovih, najnoviji zdravstveni nalaz: “Nema nade”

Pakao u kući Schumacherovih, najnoviji zdravstveni nalaz: “Nema nade”

291
0

Slučaj Michaela Schumachera sada je “beznadan slučaj”, prema obiteljskom prijatelju i doajenu novinara Formule 1 Rogeru Benoitu. Opet on, dajući nam interne, privatne podatke, koje obitelj Schumacher odaje neizravno i vrlo nevoljko. Ali slučaj je previše dramatičan, previše apsurdan, previše dirljiv za sve njegove fanove, prijatelje, obitelj, jedine koji doista znaju kako veliki prvak Formule 1 danas živi i živi.

“Znate li kako je danas vaš prijatelj Michael Schumacher?”, pitali su ga. “Ne”, odgovorio je Benoit. Nije to ništa novo: supruga prvaka u nekoliko je navrata postavila branu između supruga i njegovih najbližih prijatelja ili suradnika na stazi, koji su ga podržavali u utrkama, ogledima, testovima, kvalifikacijama, tijekom cijele sportske karijere. Ali ne samo. Benoitu tada nešto promakne i njegove riječi poprimaju značenje potpune rezignacije. “Na ovo pitanje postoji samo jedan odgovor, a dao ga je njegov sin Mick 2021. u jednom od svojih rijetkih intervjua: ‘Sve bih dao da razgovaram s tatom’. Ova rečenica govori sve o tome kako je njegov otac radio više od 3500 dana. To je beznadan slučaj.”

Ova obiteljska drama “koja boli više od smrti”, jer se svakodnevno proživljava, donosi posebnu bol cijeloj obitelji. I ništa i nitko ne poduzima ništa da ne podsjeti obitelj na njihovu strašnu tragediju. Ne tako davno, sam Benoit ispričao je muku supruge Corinne Betsch kada je izašla iz kuće: “Sve što rade je da je pitaju za muža.” Za nju čak i jednostavno pitanje poput “kako si?” može biti drama. Uvjetni život, kazna “teža od smrti”. Schumacher “je tu, ali je drugačiji”, objasnila je sama Corinna.

Previous articleUvrnute sklonosti bodibildera koje su potresle internet: oženio lutku, a zadovoljava se na bizaran način (video)
Next articlePosao iz snova na jednom od najljepših hrvatskih otoka. Najveći hotelski lanac otvara luksuzni resort i traži 75 radnika: Objavljeni su uvjeti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here