Home Mozaik Panoramsko i Vertikalno lice Platka 2019.

Panoramsko i Vertikalno lice Platka 2019.

1216
0


Ovog vikenda započinje aktivno sportsko – zabavno ljeto na Platku koji će bitinezaobilazna destinacija za sve izletnike, sportaše te one željne zabave iodmora u prirodi.  Sve započinje  8. lipnja u jutarnjim satima otvaranjemFestivala sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije„Sport za sve“  PGŽ. Nakon sportskih aktivnosti za cijelu obitelj predlažemo da se poslijepodne ukrcate na žičaru teupoznate Panoramsko lice Platka!

Nakon prošlogodišnje pauze, ovo će biti odlična prilika za doživjeti Kvarner iz noveperspektive, a na vrhu Radeševa očekuje vas zanimljiv program.

Od14 sati kad kreće vožnja, dočekat će vas glazbeni Duo brutalero u svojoj akustičnoj verziji. Odaberite najdraži kut u chill zoni od paleta, bala sijena i ležaljki, opustite se i odmorite dok najmlađi posjetioci u kreativnim radionicama izrađuju origamije i maskote Platka. Posljednja đir do vrha je u 15.30 sati, dok program na  traje skoro pa dok svi ne odlučite otići do na šetnjom Turističkom stazom.

Zašto se vratiti na Platak i u nedjelju?

Nedjelja će okupiti veliki broj planinara, alpinista, trekera, pustolovnih i brdskih trkača i biciklista te sve ostale „outdooraše“ u drugom, proširenom izdanju Vertikalnog lica Platka. Prije same prijave ono što trebate učini jest odlučitiu čemu želite sudjelovat,a izbor je između trail utrka na 5, 10 i 20km, MTButrke na 23km te kombinacije (5km + 23km). Najuspješnije očekuju nagradesponzora te unikatni  pehari od drva kojesu izrađivali učenici osnovne škole Kantrida i Čavle.

Ove godine očekuju vas i dječje utrke prilagođene uzrastima od 5 do 12 godina koje će bodriti Pešekan i gđa. Pešekan te na kraju dodjeliti poklone i nagrade. Prijave su do 11.30 sati, a u 12 kreće zagrijavanje s maskotama.

Službene prijave su zatvorene, ali uvijek se možete prijaviti i na licu mjesta do 10 sati. Ukoliko se ipak ne osjećate spremi za ovu godinu, uvijek možete doći na izlet i bodriti sudionike ili staze propješačiti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here