Home Mozaik Par je uživao u svom stanu, nakon čega je uslijedio horor: ‘Upalila...

Par je uživao u svom stanu, nakon čega je uslijedio horor: ‘Upalila sam svjetlo i on je samo pao ispred mene’

529
0

Traumatizirana djevojka britanskog liječnika koji je ubijen nakon što ga je zalutali metak pogodio u glavu dok je ležao u krevetu ispričala je sve o tragediji koja ga je zadesila.

Catherine Shepard (25) očajnički je pokušavala spasiti svog dečka Matthewa Wilsona (31) dok su ležali i uživali u svom stanu u luksuznom predgrađu Brookhavena u Atlanti. No, brzo je izgubio krv i, iako je hitno prevezen u bolnicu, liječnik je podlegao ozljedama. U njegov je stan uletio metak iz druge zgrade, ali dr. Wilson nije bio meta, vjeruje policija.

Suzdržavajući suze, Catherine reče:

– Bili smo u krevetu kad smo čuli pucnjavu. Isprva je bilo samo nekoliko hitaca, a onda ih je bilo više i zvučalo je kao da je netko ispraznio cijeli pištolj. Okrenula sam se prema Matthewu i rekla: “Pozvat ću policiju.” Njegove posljednje riječi bile su: “Oh, siguran sam da se samo šale.” Onda su opet počeli pucnji i onda sam čula kao nekakvu eksploziju pored kreveta. Sjećam se da me komad zida udario u nogu. Upalila sam svjetlo, pogledala oko sebe, a Matthew je samo pao ispred mene. Vidjela sam da je pogođen u glavu.

Catherine je odmah pozvala hitnu pomoć i pokušala ručnikom zaustaviti krvarenje dok je partnera pozivala da je ne ostavlja.

Par se upoznao kada je Matthew prije tri godine studirao na Sveučilištu Georgia State. Catherine, također liječnica, rekla je za Sun:

– Imali smo vezu na daljinu. Bio je sjajan dečko i stvarno smo se voljeli. Bio je fantastičan i imao je sjajan smisao za humor. Oboje smo znali da smo se našli. Znali smo da ćemo se vjenčati i razgovarali smo o tome gdje ćemo živjeti i kako ćemo zvati svoju djecu. Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo.

Policajac Jacob Kisel iz policijske uprave Bruheiven rekao je:

– Još nitko nije uhićen, ali se ovo tretira kao ubojstvo. Prvobitno je izvješće bilo da se pucnjava dogodila u paralelnoj ulici i trenutno povezujemo stvari.

Previous articleOba hrvatska skijaša ušla u drugu vožnju slaloma u Kitzbühelu
Next articleMuškarac je otišao zubaru, a onda je njegova supruga čula tragičnu vijest: Odmah ga je nazvala, saznala je najgore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here