Home Mozaik Muškarac je otišao zubaru, a onda je njegova supruga čula tragičnu vijest:...

Muškarac je otišao zubaru, a onda je njegova supruga čula tragičnu vijest: Odmah ga je nazvala, saznala je najgore

1374
0

Roy Robinson, 48, bio je kod svog zubara na rutinskom pregledu ujutro 10. siječnja kada je iznenada preminuo. Njegova obitelj bila je potresena nakon njegove iznenadne smrti jer je jednostavno prestao disati na zubarskoj stolici.

Njegov stariji brat Kevin Crompton (51) rekao je da je Roy prestao disati dok je polirao zube, te je odmah pozvana hitna pomoć. Prebačen je u Opću bolnicu Tameside, gdje mu je dijagnosticirano krvarenje u mozgu.

“Nikad se ne zna”, rekao je Kevin iz Morecambea. U jednom trenutku si tu, u sljedećem te nema. Život je tako nepredvidiv. Bilo je kao iz vedra neba. Tijelo je poput tempirane bombe.

Roy je bio divan. Volio je popiti piće s prijateljima i nasmijati se – uvijek se samo želio dobro zabaviti. Mislim da nikad nije shvatio koliko prijatelja ima i kakav je utjecaj imao na ljude. Otac troje odrasle djece, Dominica, Luisa i Antonije. Roy je bio jako ponosan na svoju djecu i ono što su napravili od svojih života. Vatreni navijač Manchester Cityja ostao je bez posla, ali se gotovo kvalificirao za žbukača i vodoinstalatera. Uvijek je pokušavao sebi napraviti bolji život. Svoju partnericu Paulinu upoznao je prije 10-ak godina i od tada su zajedno.

Njegova supruga Paulina saznala je za tragediju kada je Roy odveden u bolnicu. Nije se pojavio na zakazanom sastanku. Zvala ga je na mobitel dva sata bez odgovora nakon čega je nazvala zubara koji joj je rekao da je Roy dobio srčani udar.

Iz ljubaznosti, Royal Salford Hospital kontaktirala je Manchester City, tim kojeg Roy podržava od djetinjstva, kako bi ih obavijestila o njegovoj smrti i njegovoj doživotnoj odanosti klubu.

Previous articlePar je uživao u svom stanu, nakon čega je uslijedio horor: ‘Upalila sam svjetlo i on je samo pao ispred mene’
Next articleSeverina se slikala s hrvatskim predsjednicima pa komentirala Tita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here