Home Mozaik Par pozvao ženu na seks u troje, akcija svršila tučnjavom: ‘Kakav ti...

Par pozvao ženu na seks u troje, akcija svršila tučnjavom: ‘Kakav ti je to ku***?!‘

69
0

Ménage à trois, odnosno seks u troje između para i druge žene u Sjedinjenim Državama nije završio baš onako kako su to prvotno akteri zamislili. Točnije, postao je nasilan, a svo troje na kraju je završilo u policijskoj postaji.

Steven Lopez i Angela Viviana Velez Vazquez (20) pozvali su 6. ožujka Dellu Draper (29) na ‘romantični susret‘ u svoju kuću u Marathonu na Floridi.

Dok su svo troje bili zajedno u krevetu, došlo je do nesuglasica, a par tvrdi da ih je 29-godišnjakinja uvrijedila rekavši da muškarac ima ‘mali ku**c‘, a žena “smrdljivu pi***u‘, piše Mirror.

Svađa je ubrzo postala nasilna te su Lopez i Vazquez udarili Draper, a Lopez kasnije ciglom razbio i stražnji prozor Draperinog automobila.

Lopez i Vazquez rekli su da su je Draper odbila napustiti njihov dom, pa su je morali ‘nasilno ukloniti‘ tako što su je ‘podigli i spustili ispred ulaznih vrata njihove kuće‘.

Par tvrdi da je Draper zatim ušla u svog Nissana, a onda odvezla vozilo unatrag prema ulaznim vratima kuće gdje su stajali Lopez i Vazquez. Nakon što je automobil udario Vazquezinu lijevu nogu, tvrdi Lopez, on je bacio ciglu na automobil. Kako je rekla u svom iskazu Vazquez policiji, Draper je tada izašla iz auta i ‘zamahnula zatvorenom šakom prema njoj, ali ju je promašila‘.

Dodala je kako ju je ona zatim udarila u lice.

Ured šerifa okruga Monroe nakon što je cijela strka završila uhitio je pohotni par. Lopez se suočava s optužbom za kazneno djelo bacanja smrtonosnog projektila, dok se Vazquez suočava s optužbom za napad. Kako je potvrdio glasnogovornik policije Adam Linhardt, u sukobu nitko nije ozbiljno ozlijeđen.

Inače, Della Draper, domaćica koja je i majka dvoje djece, navodno je bila uključena u još jedan nasilni seks u troje i to onaj koji se dogodio u njenoj kući prošle godine.

Tom prilikom je uhićena i optužena za teško kazneno djelo jer je seksualnog partnera udarila po licu staklenom vazom u kojoj su bili kamenje i šljunak.

Unesrećeni je zadobio površinske razderotine i otekline, a nastradala mu je i lijeva strana lica kao i unutarnje strana gornje usne.

Taj incident dogodio se nedugo nakon što je bila uhićena zbog napada na policiju, posjedovanja droge, uništavanja dokaza i pružanja otpora službenim osobama.

U tom slučaju bila je u društvu 39-godišnje prijateljice koja je upravljala terencem kada ih je policija zaustavila.

Draper se tada pokušala riješiti otvorene boce tekile, a onda se potukla s policajcima koji su ispod njezina sjedala pronašli pribor za drogiranje.

Dok su ih vozili u zatvor Key West, Draper i njezina prijateljica upustile su se u seksualne odnose u stražnjem dijelu policijskog vozila.

Draper se tom prilikom izložila policajcu i pitala želi li joj vidjeti stražnjicu…

Previous articleAncelotti: Dopustite mi da kažem jednu stvar o Modriću i Kroosu
Next articleNesretan u braku jer se supruga ne želi sek*ati i s drugim muškarcima: ‘To me najviše pali’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here