Home Mozaik Pas joj se pokakio po Tuđmanu, turist upozorio da počisti, snimka svađe...

Pas joj se pokakio po Tuđmanu, turist upozorio da počisti, snimka svađe završila u Daily Mailu!

135
0
ff2a3d9c 6924 48f0 af2b 019f07627007
Screenshot: Facebook

Britanski Daily Mail nedavno je podijelio na svom Facebooku snimku koja je munjevitom brzinom postala viralna, navodno nastalu na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu.

Što Pokazuje Snimka?

Snimka prikazuje britanskog turista koji je zamolio jednu Hrvaticu da pokupi izmet koji je njezin pas ostavio za sobom. Umjesto suradnje, žena počinje žestoko urlati na turista, izgovarajući uvrede poput “Ma marš u ku*ac, debilu!”

Britanac nastavlja inzistirati da žena pokupi izmet svog psa, ali ona to odbija, čime situacija eskalira. “Hoćete li pokupiti kakicu?” upita je ponovno na engleskom, dok ona odgovara jednostavno s “Ne!” na hrvatskom jeziku.

Rasplet Sukoba

Nakon toga, Britanac nudi da sam pokupi izmet ako mu osigura plastičnu vrećicu, no žena besno odgovara da nema takvo što. Snimka završava bijesnom ženinom odlukom da ustane i ode, ostavljajući situaciju nezavršenu i punu kontroverzi.

Reakcija Javnosti

Snimka je do sada pregledana gotovo milijun puta, izazivajući brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama. Incident je potaknuo raspravu o odgovornosti vlasnika pasa, ali i o komunikaciji i kulturnim razlikama među ljudima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here