Home Mozaik Pas koji sam ide autobusom… kod bake

Pas koji sam ide autobusom… kod bake

208
0

Pas je autobusom otišao u posjet majci svoje vlasnice

  • Nevjerojatno, autobusom je otišao do bake. Začuđuje vijest o psu koji javnim prijevozom putuje 5 kilometara kako bi posjetio majku vlasnice, odskače vijest iz Pesara.

Kako se može pročitati o pričama onih koji su svjedočili prizoru, jednog jutra u 6.45 ujutro je pas, crni mješanac srednje veličine, ušao u autobus 131 koji je iz Cattabrighea (Italija) polazio prema centru grada. Pas, naravno,  postaje “slučaj” tako da su volonteri iz društva za zaštitu životinja krenuli u potragu za vlasnikom. Upravo je jedna volonterka ušla u trag psu koji je nakon izlaska iz javnog prijevoza na lokalnoj stanici počeo bježati prema moru.

Volonterka ga je pratila cijelim putem dok nije ušao u dvorište. Ovdje ga jedna žena prepoznaje: Hank se nije izgubio, već je autobusom išao do kuće vlasnikove majke.

Hank, star 14 godina, nije učinio ništa drugo nego je krenuo istim putem kojim je inače išao zajedno sa svojom vlasnicom, 31-godišnjom računovotkinjom. Samo što je ovaj put to učinio sam. “Mislim da je zapamtio te prijelaze”, rekla je vlasnica Carlotta lokalnim novinama. No Hanku takve stvari nisu  nove: “Kad sam bila dijete, običavao me posjećivati ​​u kafićima u koje sam zalazila”, zaključuje Carlotta.

Previous articleRoditelji jedne škole pisali su peticiju da djeca ne trče kros u šumi – da se ne povrijede
Next articleKoja je razlika između kestena i maruna?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here