Home Mozaik Pastor pronašao dvije bebe u hrpi smeća, a onda je njegova žena...

Pastor pronašao dvije bebe u hrpi smeća, a onda je njegova žena primijetila čudan detalj

164
0

Nedavno je čovjek imena Mark na Floridi naišao na dvojicu dječaka. Bili su prljavi, samo u pelenama i sjedili su na hrpi smeća.

Raspitao se i ispostavilo se da su dječaci braća u dobi od sedam mjeseci i dvije godine, piše Little Things. Roditelji su im bili beskućnici i živjeli su u šatoru u šumi.

Pastor Ronnie Stewart i njegova supruga Krystal čuli su za djecu i shvatili kako pripadaju obitelji koja je često jela u pučkoj kuhinji u sklopu njihove crkve. Unatoč tome što Ronnie i Krystal već imaju troje djece, nisu mogli dopustiti da dječaci ostanu vani jer se spremalo nevrijeme. Uvjerili su roditelje da im dopuste da uzmu dječake na jednu noć kako bi im priuštili kupku, topli dom i hranu. Tada je Krystal shvatila u koliko su lošem stanju dječaci. Na njima su bili vidljivi brojni ubodi insekata, a koža na nogama im je doslovno otpala.

Sljedeće nedjelje, kad su Ronnie i Krystal odlazili s mise, prišli su im roditelji dječaka. Postavili su im pitanje koje ih je iznenadilo, a odgovor je svima promijenio život. Upitali su ih bi li njihovoj djeci pružili krov nad glavom, a odgovor im je odmah trebao jer im je Centar za socijalnu skrb prijetio oduzimanjem djece. Pristali su, a s vremenom su odlučili udomiti dječake i ispunili su sve zakonom propisane dokumente, a procedura je pri kraju.

Previous article(VIDEO) Ruski zastupnik: Demilitarizacija Ukrajine je gotova, sad se borimo s NATO-om
Next articleBoris Becker izašao iz zatvora: U zatvoru si nitko, samo broj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here