Home Sport Pavičić u Sportingu za 4,5 milijuna eura?

Pavičić u Sportingu za 4,5 milijuna eura?

2461
0

This image has an empty alt attribute; its file name is pavicic.jpg

Započelo je dugo ljeto kada su u pitanju transferi klubova Prve HNL. Rijeka već tradicionalno svake sezone prodaje nekoliko ili gotovo sve ključne igrače iz protekle sezone, pa onda sastavlja novu, ponekad i puno bolju ekipu. Navijače je početak prijelaznog roka razveselio u kontekstu produljenja suradnje s nekoliko ključnih igrača. Produžetak vjernosti klubu potpisali su Prskalo i Gorgon, a navodno je sve dogovoreno i s napadačem Čolakom.

Kako stvari stoje na izlaznom peronu? Za sada se samo trojica ključnih igrača iz prošle sezone uglavnom spominju u kontekstu odlaska s Rujevice. Otići bi trebali Dario Župarić, vratar Simon Sluga i veznjak Domagoj Pavičić. Župarića traži Sheffield i nudi oko 1,5 milijuna eura, Slugu želi Udinese. Traži ga i Dinamo ali Mišković ga ne želi pustiti ispod tri milijuna eura.

Ipak Rijeka bi najviše mogla zaraditi na Domagoju Pavičiću za kojeg Sporting nudi čak četiri i pol milijuna eura!

Nakon dobre sezone u kojoj je odigrao 39 utakmica, zabio pet golova i još tri puta asistirao te se ustalio kao udarni igrač vezne linije, i kod Keka i kod Bišćana, nije čudno što ga portugalski velikan, koji je već dobro trgovao s Rijekom, želi u svojim redovima.

Nakon Andrijaševića, Kramarića i Tomečaka, Rijeka bi tako još jednom mogla dobro profitirati na račun ex Dinamovaca koji nisu pronašli svoje mjesto u plavom dresu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here