Home Mozaik Pendulum se vraćaju u Rijeku

Pendulum se vraćaju u Rijeku

679
0

Nakon fantastičnog nastupa na prvom Priredba festivalu 2007., pripremite se na ponovno drumb-astično iskustvo polomljenih ritmova i elektroničkih zujalica. Ako ste barem jednom primirisali zvuku drum’n’bass-a sigurno znate da Pendulum sjedi na prijestolju ovog žanra, svakodnevno svirajući pred masama od 50 000 ljudi te možemo biti počašćeni što dolaze sa nama podijeliti svijet.
Za one koji ipak ne žive na ovom planetu, ova Australska skupina do danas je prodrmala sve velike klubove i festivale svijeta hitovima kao što su „Vault“, „Propane Nightmares“, “Tarantula”, „Slam“, „Granite“… Album „Hold your colour“ navodno je jedan od najprodavanijih drum’n’bass albuma ikad, a za drugi album „In silico“ 2008. godine dobivaju zlatnu nakladu i zauzimaju drugo mjesto top ljestvice albuma u Velikoj Britaniji. Ove godine časopis Q nominirao ih je za najbolji live nastup i strpao u kategoriju sa velikim svjetskim imenima kao što su Lady Gaga i Green Day.

Prije nego u punom sastavu krenu na Europsku turneju sa novim albumom „Immersion“, jedan od članova Penduluma dolazi probuditi riječku d’n’b glazbenu scenu svojim DJ-nastupom, ni bliže ni dalje nego u Stereo Klubb.

Pretprodaja ulaznica:
Prvih 100 karata – 90kn (Dallas Shops Rijeka)
www.eventim.hr, Dallas Shops – 120kn

Cijena karte na ulazu: 140kn, početak u petak 12.11. u 22:30 sati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here