Home Vijesti Pernar leti za Zambiju, svoju sljedbu oduševio objavom: ‘Tranže, homoseksualci, feministice…’

Pernar leti za Zambiju, svoju sljedbu oduševio objavom: ‘Tranže, homoseksualci, feministice…’

130
0

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako je na putu za Zambiju. Na svom Facebook profilu, gdje je podijelio tu vijest, objavio je link na Telegram profil preko kojeg ga se može pratiti. Za razliku od Facebooka, platforma Telegram ima puno manju kontrolu protiv govora mržnje i poticanja na nasilje.

“Teško je opisati osjećaje koje imam u trenutku kada idem na ovaj put, s jedne strane sam svjestan da me još par minuta dijeli od napuštanja Hrvatske, a s druge razmišljam o svima vama čije su oči usmjerene u mene. Znam da je istina jak instrument i da su naši neprijatelji u paničnom strahu i nadi da ja ipak neću doći do Zambije. Puno bi toga rekao, ali ne želim pasti u sferu utuživog, reci ću samo ovo – da ljevičari imaju priliku nekog od nas cipelarit dok je na podu, istrošili bi đonove na nama”, naveo je u jednoj od objava.

Međutim, sada se kolo sreće okrenulo i dat ću sve od sebe da odradim svoju zadaću profesionalno. Inače, ove udruge tranži, homoseksualaca i feminista su dale zahtjev medijima da ne prenose moje objave, bit će zanimljivo za vidjet hoće li se mediji toga držat kad krenem ovdje stavljat ekskluzivan sadržaj”, dodao je bivši zastupnik koji na svom profilu nerijetko širi antisemitski sadržaj, neskriveno podržava rasizam, a dijeli i prilično mizogine savjete.

Ranije je Pernar objavio kako je vlastima u Zambiji slao prijave vezane uz hrvatske državljane koji se tamo nalaze.

Previous articleUvodi se subvencija za podstanare?
Next articleVoditeljica propala u zemlju zbog sramote: Kolega je morao držati, javnost gledala što radi bez srama (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here