Home Vijesti Pernar objavio avionsku kartu za Zambiju i snimku iz aviona

Pernar objavio avionsku kartu za Zambiju i snimku iz aviona

148
0

Bivši saborski zastupnik i bivši član Živog zida Ivan Pernar objavio je na svom Telegram kanalu fotografiju avionske karte za Zambiju i snimku iz aviona. Na avionskoj karti piše kako let kreće iz Beča za Kairo, odakle nastavlja prema Zambiji.

Pernar se ranije hvalio time da se javio zambijskoj policiji vezano za slučaj uhićenih Hrvata, koji su osumnjičeni za trgovanje djecom, te je najavio da će otići u Zambiju. Pernar je rekao da je rekao da želi pred tamošnjim medijima i pred sudom iznijeti svoja saznanja o hrvatskim parovima. “Spreman sam svjedočiti o tome što sam sve vidio u ambasadi DR Konga u Beogradu i kaznenim prijavama, koje sam predao, zašto smatram da su posvojenja nezakonita”, rekao je na Z1 televiziji.

“Jedan od njih tvrdi da je usvojio dijete u DR Kongu iako je transrodan. Koliko ja razumijem, DR Kongo ne dopušta transrodnim osobama posvajanje djece. Budući da je ta osoba transrodna, kako je mogla legalno usvojiti dijete u DR Kongu?” pisao je Pernar ranije zambijskoj policiji.

Zaradio je kaznenu prijavu pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić zbog javnog poticanja na mržnju i nedozvoljenu upotrebu osobnih podataka, a uzvratio joj je sličnom kaznenom prijavom.

Previous articleMirela Pašić: Ajmo se prestati praviti blesavi da mladi ne prakticiraju intimne odnose
Next articlePolicija ima važnu obavijest oko osobnih iskaznica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here