Home Mozaik Pet žena dijeli jednog muškarca. Imaju desetero djece i sve ih žene...

Pet žena dijeli jednog muškarca. Imaju desetero djece i sve ih žene zajedno odgajaju.

140
0
1512925 untitled ls
1512925 untitled ls

Obitelj Barrett uopće ne izgleda kao prosječna obitelj. Ovu obitelj čini pet žena i jedan muškarac. Za razliku od trojki, ovdje su žene povezane sa svojim muževima i jedna drugu doživljavaju kao sestre.

Žive zajedno kao velika obitelj, uključujući i njihovo desetero djece, a sve ih žene zajedno odgajaju.

Unatoč tome što moraju dijeliti muža, čini se da žene u ovoj obitelji nisu ljubomorne jedna na drugu i često na društvenim mrežama objavljuju videozapise u kojima se hvale kako su sve zajedno u vezi. U jednom videu njihov je partner pokazao “pet različitih veza” sa svakom od tih žena. Svoju je prvu ženu opisao kao “poslovnu ženu” i brzo ju je poljubio dok je pokazivala svoje elegantno odijelo s hlačama.

Sljedeća žena je njegova “sportska djevojka” s kojom igra igrice poput američkog nogometa.

Supruga broj tri je “nježna djevojka” koja se voli maziti noću.

Četvrta supruga mu je “rokerica” koja se oblači u minice i majice kratkih rukava. Konačno, žena broj pet je ta koja ga pokreće i čini mu život boljim.

@nextgenbarrett All things you think you know 😂🙃 #sisterwives #sisterwife #sisterwivestiktok #poly #polyamory #polytiktok ♬ original sound – The Barretts

Obiteljski Tiktok, koji je uploadan pod korisničkim imenom @nektgenbarrett, vjerojatno je mnoge ostavio bez riječi jer je prikupio više od 5,7 milijuna pregleda na platformi za dijeljenje videa. Korisnici TikToka bili su zapanjeni njihovim odnosom.

“Zadivljena sam.”

“Ja osobno ne bih mogla podijeliti svog muškarca, ali izgledaš tako sretno!”

“Nadam se da će svi biti dobro ugošćeni” – napisali su u komentarima ispod videa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here