Home Sport PETARDA NA RUJEVICI: Riječani demolirali Dinamo! (FOTO+VIDEO)

PETARDA NA RUJEVICI: Riječani demolirali Dinamo! (FOTO+VIDEO)

4194
0

Furiozni Riječani na Rujevici su deklasirali zagrebački Dinamo rezultatom 5:2 u utakmici u kojoj su nemoćni gosti mogli primiti još nekoliko golova, a golman Rijeke Prskalo bio potpuno nezaposlen prvih 80 minuta utakmice.

Blistava večer ‘bijelih’ najavljena je odmah nakon što se ekipe krenule s centra. U 32. sekundi Vešović je pobjegao obrani Dinama, golma gostiju Šemper se poskliznuo, ipak dohvatio loptu koju je Pivarić nespretno izbio iz iz ruku svog vratara, a Mario Gavranović iskoristio poklon i poentirao – 1:0!

Rijeka je sa žestokim pritiskom koji je okrunjen u 33. minuti. Vešović se sjurio po desnom boku, ubacio za Gorgona koji pogađa za – 2:0!

U 50. minuti Vešović i Gavranović duplim pasom izbacuju cijelu obranu Dinama, Vešović sam kreće prema golu i poentira – 3:0!

Rujevica je na nogama u 55. minuti! Alexander Gorgon je briljantnim projektilom s 25 metara pospremio loptu u rašlje za – 4:0

U samom finišu popušta koncentracija na obje strane. U 82. minuti Soudani ostaje sam nakon kornera i smanjuje na 4:1. Samo tri minute kasnije Vešović je još jednom pobjegao obrani Dinama za drugi gol na utakmici – 5:1. U završnici utakmice Pavičić se izborio za poziciju i u 86. minuti postavio konačnih 5:2.(dš)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here