Home Sport Piksi spavao s Dončićevom majkom, uzeo bogatstvo i zbrisao: Biznismen zbog kojeg...

Piksi spavao s Dončićevom majkom, uzeo bogatstvo i zbrisao: Biznismen zbog kojeg je Luka zaratio s majkom sudjelovao u tri krađe?!

443
0

U jeku Eurobasketa stigla je vijest da je najbolji slovenski košarkaš Luka Dončić pokrenuo spor protiv svoje rođene majke Mirjam Poterbin.

Slovenski reprezentativac podnio je zahtjev Američkom uredu za patente i žigove (USPTO) u kojem stoji da želi poništiti registraciju trgovačke marke “Luka Dončić 7” koja je u vlasništvu njegove majke Mirjam.

Slovenski mediji otkrivaju da Dončić nije u svađi s majkom, već je svađa pokrenuta kako bi se iz priče isključio njezin bivši dečko – poduzetnik Boris Požeg zvani “Piksi”.

Boris je bio u vezi s atraktivnom Dončićevom majkom Mirjam. Dok su bili zajedno bivša manekenka napravila je kobnu pogrešku – prepustila mu je upravljanje njezinim tvrtkama koje plasiraju brend Luke Dončića.

Požeg je čak postao vlasnikom 40 posto tvrtke “Luka Dončić 77” koja posluje u Europi.

Poduzetnik je kasnije prekinuo vezu s Lukinom mamom, pa se situacija dodatno zakomplicirala.

Luka sada na sve načine pokušava “Piksija” izbaciti iz igre.

Boris Požeg zvani “Piksi” ugledni je poslovni čovjek iz Ljubljane. Bavi se prodajom nekretnina i ugostiteljstvom. Bio je suvlasnik poznatog hotela, a u međuvremenu se prebacio u industriju sladoleda i prodaju nekretnina.

Zanimljivo, Požeg je ove godine bio pod istragom zbog sudjelovanja u tri velike krađe. Navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 tisuća eura. Tužiteljstvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera koje je Mirjam poklonila Luki. No, Požeg je prošli mjesec sve demantirao.

Previous articleGazzetta: Milan ne pobjeđuje na San Siru, a dolazi mu Oršić
Next articleBrazilke u apartmanima u Šibeniku nudile seksualne usluge, objavile i cjenik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here