Home Mozaik Piqueova mama napala Shakiru: “Vrijeme ti je da umukneš!”

Piqueova mama napala Shakiru: “Vrijeme ti je da umukneš!”

67
0

Razvod Shakire i Gerarda Piquea traje već pola godine, no prljavo rublje još uvijek izlazi na vidjelo

A nedavno je društvenim mrežama obišla stara snimka na kojoj se vidi kako majka bivšeg nogometaša gestikulira s bivšom snahom, što je naišlo na poprilične kritike.

Je li Piqueova mama maltretirala Shakiru?
Iako se dugo vremena govorilo da je odnos pjevačice sa svekrvom jako dobar, u videu koji su Shakirini obožavatelji aktualizirali na društvenim mrežama, vidljiv je neljubazan trenutak Montserrat Bernabeu s umjetnicom .

Na snimci se vidi kako oboje razgovaraju pored Piquea, a u jednom trenutku razgovora njena bivša svekrva stišće Shakirin lijevi obraz i nakon toga joj daje znak da šuti.

Shakirina reakcija se ne vidi jer je bila okrenuta leđima kameri koja je snimila događaj, ali to ne bi izgledalo kao prijateljski razgovor, jer Monserrat Bernabeu gestikulira rukama, a po licu joj se ne vidi da se šalila. Dok se to događa, Piqué niti ne obraća pažnju na ono što se događa i razgovara s čovjekom koji je također u sceni.

Piquéova majka ne želi vidjeti Shakirinu lutku na balkonu
Shakira je postavila lutku crne vještice na terasu svoje kuće u Barceloni, koja gleda direktno prema kući njezinih bivših svekra, što je situacija koja je Montserrat Bernabeu jako zabrinula.
Španjolski program Más Vale Tarde (MVT) izvijestio je da je novinar Marc Leirado Millan naznačio da je Piqueova majka čak razgovarala s jednim od Shakirinih zaposlenika da okrene vješticu i prestane gledati izravno u njezinu kuću.
Mediji su istaknuli da pjevačica unatoč tome vješticu nastavlja postavljati u istu poziciju.
Previous articleNajavljena CARneval povorka, prava motorna maškarana manifestacija
Next articleU ukrajinskom napadu na rusku bazu u Makijevki ubijeno je više ljudi od onoga što se prethodno mislilo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here