Home Vijesti Pit bull napao 8-godišnjaka, dječak je ubrzo hospitaliziran zbog rana na licu

Pit bull napao 8-godišnjaka, dječak je ubrzo hospitaliziran zbog rana na licu

138
0

Osmogodišnji dječak napadnut je u centru Trsta od strane pit bulla
Dječačić je bio u društvu bake: zadobio je ozljede lica te je kolima hitne pomoći prevezen u lokalnu dječju bolnicu Burlo Garofolo

Osmogodišnjeg dječaka ugrizao je pas dok je šetao ulicom u centru Trsta. Dječačić je zadobio lakše ozljede lica. Uzroke incidenta, kao i metode napada, istražuje policija koja je intervenirala nakon telefonskog poziva.

Prema prvim prikupljenim informacijama, čini se da je dijete bilo kod svoje bake u ulici Conti, kada ga je napao pas treće osobe.

Nakon što je na licu mjesta došlo vozilo hitne pomoći, medicinski tehničari su brzo intervenirali i dječak je prebačen u pedijatrijsku bolnicu Burlo Garofolo u Trstu. Policija je pokrenula istragu.
Nije ovo jedini takav slučaj u susjednom Trstu: u Miljama (Muggia) dogodio se sličan slučaj tijekom jučerašnjeg dana, 39-godišnjakinju napao je i izgrizao njen bull terijer dok ga je vodila u šetnju šumom. Tridesetdevetogodišnjakinja srećom nije u teškom stanju. No, zadobila je nekoliko ugriza nogu i ruku te je zbog toga također hospitalizirana. (Il piccolo)

Previous articleMore u Kostreni opet zagađeno
Next articleModrić otkrio što mu je Ancelotti rekao kad je došao u klub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here