Home Mozaik Piton u Australiji ugrizao dječaka (5) i odvukao u bazen!

Piton u Australiji ugrizao dječaka (5) i odvukao u bazen!

109
0
Photo by Diego Madrigal: https://www.pexels.com/photo/brown-python-2062316/

Piton u Australiji napao je jučer petogodišnjeg dječaka. Ugrizao ga je, omotao se oko njega i odvukao u bazen. Na svu sreću, spasili su ga otac i djed.

Beau Blake se igrao kod privatnog bazena kada ga je napala zmija dugačka tri metra i odvukla u vodu. Djed je to vidio, skočio u bazen te izvukao dječaka i pitona, još uvijek zapetljane. Zatim je otac oslobodio mališana od stiska zmije.

Beau je nakon incidenta, koji se dogodio u obalnom gradu Byron Bayu u Novom Južnom Walesu, zadobio samo manje ozljede.

“Kada smo očistili krv i rekli mu da neće umrijeti jer to nije bila otrovna zmija, bio je dobro. On je pravi vojnik”, rekao je danas njegov otac Ben za radio stanicu 3AW u Melbourneu, a prenosi BBC.

“Beau je hodao oko ruba bazena. Vjerujem da je piton već bio tamo i čekao da dođe neka žrtva. Vidio sam veliku crnu sjenu kako izlazi iz grma i ubrzo se piton omotao oko njegovih nogu”, ispričao je Beauov 76-godišnji djed Allan.

“Uspio sam osloboditi sina od zmije u roku od 15-20 sekundi. Zatim sam držao pitona još nekih 10 minuta i pokušavao smiriti djecu. Nakon toga sam ga pustio natrag u divljinu. Normalno je vidjeti pitone ovdje. Gledajte, to je Australija” rekao je Ben.

Previous article2. kolo Zimske lige ove nedjelje trči se u Kraljevici
Next articlePogledajte kako je izgledao Neymarov gležanj nakon što je izašao iz igre (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here