Home Mozaik Pizzeria u Indiji dostavlja pizze dronovima VIDEO

Pizzeria u Indiji dostavlja pizze dronovima VIDEO

143
0

Policija iz Bombayja objavila je da je jedna pizzerija u gradu počela isporučivati ​​svoje pizze dronom s četiri rotora. Policija je svjedočila isporuci pizze kupcu u neboderu.

Policija je tada zbog sigurnosnih razloga zatražila objašnjenje od vlasnika lokala, pizzerije “Da Francesco”. Osim toga, lokalni dužnosnici zračnog prometa izvijestili su da svaki objekt koji namjerava letjeti iznad gradskog područja zahtijeva dozvolu. Međutim, glasnogovornik mjesta događaja izvijestio je da za male objekte, poput dronova, nije potrebno odobrenje, ako ne prelaze nadmorsku visinu od 400 metara, a dotični objekt nije premašio 130 metara.

Ovakva dostava na kućnu adresu bi, prema riječima vlasnika restorana, predstavljala  pozitivno rješenje jer bi smanjila zagađenje zraka zbog velike upotrebe benzinskih vozila na području grada.

No, vlasti su vrlo osjetljive na sve što leti bez pilota uz pomoć daljinskih upravljača zbog velikog straha od terorističkih napada.

Nakon dostave tosta sa sirom u Australiji, čini se da se “leteće” dostave hrane šire poput šumskog požara, a posebno se dronovi sve više koriste za najrazličitije vrste usluga.

Previous articleTinder sada ima opciju da vašoj mami dopustite da odabere koga ćete pozvati na sljedeći spoj
Next article15 do 20 ljudi ubijeno, 50 do 60 ranjeno u masovnoj pucnjavi u SAD-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here