Home Mozaik Tinder sada ima opciju da vašoj mami dopustite da odabere koga ćete...

Tinder sada ima opciju da vašoj mami dopustite da odabere koga ćete pozvati na sljedeći spoj

169
0

Uz Matchmaker možete dopustiti obitelji i prijateljima da provjere profile koje predlaže Tinderov algoritam. Nakon što vidite prijedloge, oni će vas savjetovati s kim izaći.

Slobodan si. Imaš više od 30 godina. Ideš svojim roditeljima na mirnu večeru. Sretan si što ih opet vidiš, prošlo je dosta vremena otkako si ih zadnji put posjetio. Čim ti natoče prvu čašu vina, shvatiš da je to zasjeda. Između jednog zalogaja i drugog, dobivaš popis svih osoba u susjedstvu koje su još uvijek slobodne, uključujući vaše stare kolegice iz razreda i rodbinu vaših prijatelja. Iskustvo je prilično neugodno i nije jasno zašto ga je Tinder odlučio napraviti i u virtualnom obliku.

Aplikacija za upoznavanje najavila je dolazak Matchmakera, funkcije pomoću koje će nam prijatelji i rodbina moći predložiti Tinder profile za eventualni kontakt. Ukratko, Matchmaker omogućuje vanjskim korisnicima kontrolu podudaranja koje aplikacija nudi našem profilu. Svi ljudi kojima damo pristup moći će nam predložiti profile koje smatraju zanimljivima.

Kako funkcionira Matchmaker

Za pristup Matchmakeru ne morate imati aplikaciju Tinder. Da jedan od vaših roditelja preuzme ovu aplikaciju, možda i ne bi bila najbolja ideja. Poveznicu generira vlasnik profila: u isto vrijeme ih se može stvoriti do 15 i sve ističu unutar 24 sata. Samo slijedite ove korake: Tinder > Postavke > Upravljanje Matchmakerom. Svaki link vodi do portala koji prikazuje profile odabrane za nas algoritmom preporuke. Postupci naših prijatelja ili rodbine neće imati utjecaja na digitalne odnose. Predloženi profili neće vidjeti nijedan lajk dok ih mi sami ne stavimo.

Previous articleJesu li hakeri napali Booking? Što kažu e-poruke koje su primili kupci
Next articlePizzeria u Indiji dostavlja pizze dronovima VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here