Home Vijesti Plenković: Neka Butković ode u kafić u kojem diskriminiraju HDZ-ovce i objasni...

Plenković: Neka Butković ode u kafić u kojem diskriminiraju HDZ-ovce i objasni Komadini što sve Vlada radi za PGŽ!

2229
0

Riječki bar revoltiran odlukom da se mogu posluživati samo pića za van, poručio je HDZ-ovcima da nisu poželjni, a Plenkoviću to nije dobro sjelo kao ni najava ministra da će otići tamo.

Premijeru Andreju Plenkoviću nije dobro sjelo to što riječki kafić Three Monkeys ne želi HDZ-ovce “u svojoj butigi” pa je na sjednici Vlade prozvao i ministra Olega Butkovića, inače predsjednika HDZ-a Primorsko-goranske županije kojemu je bilo malo i neugodno, što se vidjelo čak i ispod maske, prenosi RTL.

“Kad ministar Butković ode na kavu u ove kafiće u kojima se diskriminiraju članovi HDZ-a, a posebno ministar Beroš i ja, onda pozovite župana Komadinu i objasnite što sve Vlada radi u PGŽ-u. Bit će to korisno i blagotvorno za sve”, rekao je Plenković obraćajući se ministru nakon točke o brodogradilištu 3. maj.

“Vjerujem da naš ministar Butković može županu Komadini koji je isto bivši trećemajac pojasniti što sve ova vlada radi za Primorsko-goransku županiju. A uz ovih 9 milijardi kuna za očuvanje radnih mjesta na nacionalnoj razini, za PGŽ smo dali 663 milijuna kuna za 49 000 radnika i više od 10 tisuća poslodavaca. Radimo tunel Učku, drugu cijev, dovršili smo LNG terminal, ulažemo u ceste, KBC Rijeka…”, nabrajao je Plenković dok je Butković ispod maske samo šutio.

Podsjetimo, riječki bar Three Monkeys, revoltiran odlukom da se mogu posluživati samo pića za van, poručio je HDZ-ovcima – no pasaran.

“Imamo zamolbu za sve članove, glasače i simpatizere HDZ-a. Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas (ne zaslužujete veliko)da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobro došli”, stoji među ostalim u objavi na Facebooku.

Previous articlePotres od 4 stupnja kod Petrinje!
Next articleOd 1. ožujka niže cijene odvoza smeća!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here