Home Mozaik Plesačica je ležala mrtva 31 sat u striptiz klubu: Njezina majka ima...

Plesačica je ležala mrtva 31 sat u striptiz klubu: Njezina majka ima samo jedno pitanje

256
0

Plesačica iz Velike Britanije umrla je u Australiji nakon što je popila koktel droge u striptiz klubu koji ima “kulturu ispijanja alkohola”.

Stacey Tierney, 29, pronađena je mrtva u Dreams Gentlemen’s Clubu u Melbourneu, samo nekoliko dana prije Božića 2016. Potvrđeno je da je umrla od koktela droge koji je uključivao ecstasy, kokain i heroin dok je bila u privatnoj sobi.

Njezino tijelo ostavljeno je stajati 31 sat nakon što je večer provela u zasebnoj sobi s dvojicom muškaraca i umrla od predoziranja.

Vlasnik Salvatore Aparo brani svoj bar nakon tragične smrti egzotične plesačice dok je u tijeku istraga o tome treba li uopće imati dozvolu za posluživanje alkohola.

Istraga koju je provela Victoria Gambling and Casino Control Commission je pokazala da postoji kultura da osoblje pije u klubu tijekom svojih slobodnih dana.

– Nismo imali pravilo da više vodstvo ne može doći kad imaju slobodnu večer – rekao je Aparo.

Također je obavijestio istražitelje da je pustio menadžere da vode klub dok se on koncentrirao na drugi posao, prenosi Herald Sun. Navodno je u trenutku smrti djevojke imao ležeran odnos prema vođenju kluba te ga je posjećivao nekoliko puta tjedno.

Aparo je dodao da je Staceova tragična smrt nanijela štetu ugledu tvrtke i prihvatila odgovornost, ali je rekao da to ne bi trebalo ići dalje od toga.

– Svi učimo na greškama – rekao je šef na pitanje vjeruje li u pogrešne ljude.

Negirao je da je klub poslovao izvan radnog vremena, dodajući da je vodio “vrlo respektabilan posao”. Rekao je da je soba u kojoj je Stacey umrla bila njegova osobna soba, u koju bi odlazio kada bi posjetio klub. Rasprava je također otkrila da su menadžeri imali 24-satni pristup klubu.

Staceyina majka ranije je pričala o tome kako joj je tragedija slomila srce, posebno kada je čula kako joj kćer leži mrtva više od jednog dana.

– Nisu zvali hitnu pomoć. Bila je dobra osoba. Osjećam da je negdje bilo nepravde. Zašto bi gledali kako netko umire? Rekla je.

Previous articleObilježila muža! Namazala ga kremom za sunčanje i napisala jednu riječ koju će nositi godinama!
Next articleBill Gates upozorava na novu pandemiju: ‘To bi mogao biti virus koji su napravili ljudi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here