Home Mozaik Plivao je u moru i osjetio snažan udarac: S morskom zvijeri odlučio...

Plivao je u moru i osjetio snažan udarac: S morskom zvijeri odlučio se obračunati šakama!

194
0
4425853858832710210.v1
Facebook

U dramatičnom incidentu nedaleko od obale San Diega, Kalifornija, plivač Caleb Adams (46) pokazao je izuzetnu hrabrost i brzu reakciju suočivši se s napadom morskog psa. Incident se dogodio dok je grupa plivača trenirala u moru, a Adams je brzo prepoznao opasnost i instinktivno reagirao, udarivši morskog psa u usta kako bi se oslobodio.

Prema izvještajima, Adams je bio jedan od 18 plivača koji su trenirali nedaleko od obale kada je iznenada napadnut od strane morskog psa. “Odmah sam znao da me napao morski pas. Pokušao sam se oduprijeti udarajući ga u usta”, izjavio je Adams novinaru NBC Newsa, Gadiju Schwartzu.

Njegov brzi refleks i hrabrost privukli su pozornost njegovih kolega plivača, posebno Kevina Barett-a, koji je čuo Adamsove vriske u pomoć te mu priskočio u pomoć. Barett je uspio izvući Adamsa iz vode i pozvati hitnu pomoć, što je omogućilo brzu intervenciju medicinskih timova.

Grad Del Mar potvrdio je da je Adams zadobio ozljede ruku i prsa od ugriza morskog psa, te da se incident dogodio nedaleko od obale, no precizna vrsta morskog psa nije navedena.

Ovaj događaj naglašava važnost pravilne reakcije i hrabrosti u situacijama susreta s divljim životinjama, posebno u prirodnim okruženjima poput obale Kalifornije. Brza reakcija može biti ključna za smanjenje rizika od ozljeda i zaštite života u sličnim iznenadnim situacijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here