Home Mozaik Po Dalmaciji požare gasi Isus, po slovenskom Krasu – drug Tito!

Po Dalmaciji požare gasi Isus, po slovenskom Krasu – drug Tito!

461
0

Dva posve oprečna slučaja intervencije paranormalnih sila zabilježena su na našim prostorima u sezoni velikih požara.

Bivši vjeroučitelj i predsjednik kluba Mosta u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Marko Sladoljev je nedavno zahvalio Isusu na intervenciji u požaru u kojem je izgorjelo 20-ak kuća ali je spašena kapelica.

– Imam prijatelja koji je svećenik. Kad se zaredio pješke se zaputio u Medugorje na zavjet. Sa sobom je donio kip Gospe i u svojem mjestu Zaton napravio je malu kapelicu. Jučer je izgorilo sve oko kapelice ali je ona ostala netaknuta. Kuća isto nije izgorila. Hvala dragi Isuse!, napisao je Sladoljev u komentarima statusa još jednog bivšeg vjeroučitelja i Mostova saborskog zastupnika Marina Miletića.

Sličan slučaj pojavio se ovih dana na slovenskom Krasu gdje je vatrena stihija danima bila van kontrole. Za razliku od dalmatinskog slučaja, izgleda da je ovdje intervenirao osvjedočeni ateist, pokojnik već 42 godine. Požar se, naime, zaustavio na samom rubu natpisa TITO koji je kamenjem napisan na proplanku.

Na ovaj paranormalni fenomen upozorili su na facebook grupi Socijalistička Jugoslavija sa statusom – ‘Čudo u na slovenskom Krasu’.

Previous articleOproštaj od Lačnog Franza na Zvečka Festivalu
Next articleMilanović o izjavi o Romima: Zna se tko ovdje krade!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here