Home Sport Počela prodaja ulaznica za Aberdeen

Počela prodaja ulaznica za Aberdeen

1944
0

ulazniceaberdeenU subotu od 10 sati na zapadnim blagajnama Stadiona Kantrida počela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige u kojem će Rijeka 16. srpnja od 21 sat biti domaćin škotskom Aberdeenu. Od subote do ponedjeljka ulaznice mogu kupiti članovi HNK Rijeka koji su ujedno i vlasnici kompleta za sezonu 2015./2016. Prilikom kupnje ulaznica potrebno je predočiti člansku iskaznicu i iskaznicu kompleta ulaznica za sezonu 2015./2016.

Oko sedamdesetak navijača okupilo se pred zapadnim blagajnama, a u iščekivanju početka prodaje tema je bila utakmica prvog kola MAXtv Prve lige i remi protiv Intera. Zaključak se može svesti pod jednu rečenicu: Neka sve što nije ušlo protiv Intera, završi u mreži protiv Aberdeena!

Cijene za članove i vlasnike kompleta ulaznica iznosit će 30 kuna (tribine D, E i E1), 70 kuna (tribina F), 100 kuna (tribine B i C), 200 kuna (tribina A) i 300 kuna (tribina VIP A). Članovi i vlasnici kompleta ulaznica uz svoju mogu kupiti još dvije ulaznice po povlaštenoj cijeni.

Slobodna prodaja počinje u utorak 14. srpnja. Navijači koji su samo članovi HNK Rijeka u slobodnoj će prodaji moći kupiti do tri ulaznice po povlaštenoj cijeni (onoj koju imaju vlasnici kompleta i članovi u pretprodaji).
Cijene ulaznica u slobodnoj prodaji iznosit će 40 kuna (tribine D, E i E1), 90 kuna (tribina F), 140 kuna (tribine B i C), 250 kuna (tribina A) i 350 kuna (tribina VIP A). Djeca do 14 godina uz predočenje osobnog dokumenta ostvaruju 50% popusta na cijenu ulaznice.

Previous articleIzgorila pilana u Gorskom kotaru
Next articlePreko Rupe i Pasjaka u Hrvatsku ušlo 40 tisuća turista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here