Home Mozaik Počele prijave za jubilarni 35. Ri Rock Festival

Počele prijave za jubilarni 35. Ri Rock Festival

1084
0
New Image
35. Ri Rock Festival

Počele prijave za jubilarni 35. Ri Rock Festival koji se i ove godine održava u legendarnom riječkom klubu Palach

Nakon prošlogodišnjeg, koji je trebao biti posljednji, mnogobrojna riječka publika pokazala je da još uvijek postoji veliki interes za ovim festivalom te nam dokazala da Ri Rock nije mrtav. Stoga smo odlučili da je vrlo bitno da se nastavi njegova dugogodišnja tradicija održavanja i to sa jubilarnim 35. Ri Rock Festivalom u svom reinkarniranom izdanju u legendarnom klubu Palach 13. i 14. prosinca 2013.

I ovogodišnji Ri Rock Festival, kao i nekoliko prijašnjih, također će biti natjecateljskog karaktera, s vrijednim nagradama našeg sponzora EuroMusic Agency d.o.o. Ovim putem pozivamo sve demo bendove da se prijave i postanu nove nade riječke rock scene. Za revijalni dio festivala pripremili smo već renomirane riječke izvođače koji će također proslaviti vlastite jubilarke zajedno s nama i klubom Palach koji ove godine puni 45. godinu djelovanja na sceni.

Online prijavnice nalaze se na službenim stranicama Udruge RiRock, na adresi:
http://rirock.org/prijavnica-za-35-ri-rock-festival-2013/

Prijave traju od ponedjeljka 04.11. do subote 30.11.2013. u ponoć. Na 35. Ri Rock Festival mogu se prijaviti svi izvođači koji imaju autorske pjesme i dolaze s područja Primorsko-goranske županije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here