Home Sport Pod stijenama Kantride: Tomić od Palikuće traži napadače koji će biti pojačanja

Pod stijenama Kantride: Tomić od Palikuće traži napadače koji će biti pojačanja

1273
0

Goran Tomić, trener nogometaša Rijeke, gostovao je u emisiji Radio Rijeke – Pod stijenama Kantride – i osvrnuo se na aktualnosti u klubu počevši od prijelaznog roka koji je za sada donio tek dva nova imena, bivše igrače Šibenika Ampena i vratara Labrovića.

– Obojica tek moraju pokazati da su pojačanja. Rijeka je ipak nešto drugo u odnosu na klubove gdje su do sada imali prilike igrati – govorio je Tomić, koji puno očekuje od novog sportskog direktora Roberta Palikuće.

– Imali smo nekoliko konstruktivnih razgovora u vezi slaganja ekipe. I njemu je potrebno neko vrijeme da vidi u kakvo je okruženje došao. Ipak, ne sumnjam da će svojim poznanstvima, a dugo je bio u Njemačkoj, pronaći igrače koji mogu pojačati kadar Rijeke.

Najtanji ste na poziciji napadača, otišli su gotovo svi napadači iz prošle sezone Menalo, Kulenović, Drmić, Yateke, Andrijašević?

– Na treninzima smo najdeficitarniji na toj napadačkoj poziciji. Svi napadači iz prošle sezone su otišli, a Prince, koji je došao, je više krilni igrač. Sigurno da se tu moramo popuniti. Igrači koji budu došli moraju biti pojačanja i sigurno 30 posto bolji od ovih koje sada imamo.

Približava se prvenstvo?

– Još četiri i pol tjedna je ostalo do početka prvenstva. Najbitnije da se uigramo i kompletiramo, te da izgledamo dobro. Raspored utakmica je manje bitan, veselim se i nadam se da ćemo igrati pred publikom koja će nam dati vjetar u leđa.

Potencijalni suparnik u Europi?

– Vidjet ćemo ishod prve utakmice, Rijeka je favorit protiv oba protivnika i napravit ćemo sve za prođemo. Nikakvog podcjenjivanja nema, kvalitetu moramo pokazati na terenu – rekao je trener Rijeke.

Previous articleObjavljeni detalji tragedije na Stazi sedam slapova!
Next articleS korona mjerama popustila i pamet: Nevjerojatni prizori s vjenčanja u regionu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here