Home Mozaik ‘Pogledala sam mu u ponos i ukočila se’ – Bacili se na...

‘Pogledala sam mu u ponos i ukočila se’ – Bacili se na posao pa uslijedio horor neviđenih razmjera!

203
0

Sean Marsden (48) zabavljao se sa svojom djevojkom Louise Gray (36) kada se dogodilo upravo ono o čemu je uvijek čitao u novinama i promrmljao sebi u bradu: “Kome se još ovo događa?”

Shawn kaže da će 22. prosinca pamtiti do kraja života. Naime, te su večeri Sean i Luis prionuli na posao. Krenuli su u doggy style, njihovu omiljenu pozu, a onda je Sean krivo procijenio cijelu situaciju i toliko se zanio da je svom snagom zabio spolovilo u Luisinu zdjeličnu kost.

– Odjednom sam čuo “KRC” i onda mi je penis puknuo po sredini. Sjedio sam u krevetu u šoku i lokvi krvi i gledao kako mi penis raste do neslućenih razmjera. Za to vrijeme Louise je telefonirala i zvala hitnu. Do tog trenutka penis mi je nabubrio do veličine boce vina – kaže ovaj muškarac.

U bolnici je dobio morfij i dijagnosticiran mu je prijelom penisa, pa je morao na hitnu operaciju kako bi mu se popravila mokraćna cijev. Nakon otpusta iz bolnice Shawn kaže da nije problem u tome što leži u zavojima i što ima kateter, već u tome što do kraja siječnja nema spolne odnose.

Luis, s druge strane, kaže da se osjeća krivim što se to dogodilo.

– Točno sam znala da nešto opasno nije u redu. Pogledala sam njegov penis i točno vidjela da je napukao. Sledila sam se od straha, nisam ni znala da je to stvarno moguće. Sad se bojim poseksati s njim da ga opet ne povrijedim – kaže Luis.

Inače, medijima je otkrila da ona i Sean nisu poštovali naredbu liječnika da se suzdrže od seksa do veljače jer su “htjeli provjeriti radi li mu penis”.

– Radi kao sat. Sada se samo bojim da neću moći imati djecu, pa ćemo i to morati provjeriti – kaže Sean.

Previous articlePogledajte Modrićev potez koji je izdvojila UEFA i zbog kojeg ga je nazvala maestro
Next articlePoznato kad će biti emitirano važno Putinovo TV obraćanje nakon misteriozne odgode

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here