Home Mozaik Pogoršava se zdravstveno stanje Brucea Willisa: “Više ne prepoznaje bivšu suprugu Demi...

Pogoršava se zdravstveno stanje Brucea Willisa: “Više ne prepoznaje bivšu suprugu Demi Moore”

134
0

“Demi je shvatila da je on zapravo ne prepoznaje, shrvana je.”…

Zdravstveno stanje glumca Brucea Willisa nastavlja se pogoršavati i, prema jednom izvoru, on više ne može prepoznati Demi Moore

Zdravstveno stanje Brucea Willisa iz dana u dan je sve gore i čini se da on više niti ne prepoznaje svoju povijesnu bivšu suprugu Demi Moore. Naime, kako prenosi Closer Magazine, poznati američki glumac, koji dugo boluje od frontotemporalne demencije, nije prepoznao Moore koja ga je nedavno posjetila u njegovu domu. A ono što obožavatelje i cijelu estradu najviše brine je to što je glumica, koja je bila s njim u braku 13 godina, Willisu trenutno jedna od najbližih osoba u ovim teškim trenucima.

“Pamćenje mu je izblijedjelo. Demi je shvatila da je on zapravo ne prepoznaje, shrvana je. Nije imala pojma da je situacija tako ozbiljna”, kaže izvor na koji se poziva američki časopis.

Glumčeva sadašnja supruga, Emma Heming, u intervjuu je podijelila neke informacije o glumičinom posjetu. “I meni su se sviđali kad su bili par”, rekla je, a zatim se usredotočila na trenutačno stanje svog supruga. “Bojim se da Bruce ne shvaća što mu se događa.”

Svoje mišljenje o teškom trenutku u susretu za Post iznio je i Willisov blizak prijatelj Glen Gordon Caron. “Moj osjećaj je da on shvaća tko sam ja svega dvije-tri minute. Jedva da više može govoriti. Prestao je čitati, iako mu je to bila jedna od omiljenih zabava. Sve te jezične vještine više mu nisu na raspolaganju. Međutim, on je i dalje Bruce. Kad si s njim, znaš da je on Bruce i zahvalan si što je tu, ali radost života je nestala.”

Previous articleKći se udala za siromaha, ali obitelj ga nije prihvatila, pred oltarom su zgrabili mikrofon…
Next articleJesu li prijatelji garancija dugovječnosti?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here