Home Vijesti Pojavila se snimka napada na rukometaša. Srušili ga i tukli dok je...

Pojavila se snimka napada na rukometaša. Srušili ga i tukli dok je nepomično ležao

929
0

Angelo Georgievski, prvoosumnjičeni za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota, koji je podlegao teškim ozljedama, višestruki je prijestupnik osuđen za trgovinu drogom u Sloveniji, piše makedonski 24 info.

Podsjetimo, hrvatski rukometaš preminuo je od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca. Georgievski je trenutačno u bijegu.

Georgievski je u lipnju 2016. doživio prometnu nesreću u centru Maribora kada je svojim automobilom udario u pet parkiranih automobila te pobjegao. No ubrzo ga je policija uhvatila.

U listopadu 2016. policija je pronašla laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga, piše 24 info. Između ostalog, u laboratoriju se proizvodio i gamahidroksibutirat, koji spada u kategoriju depresiva živčanog sustava, poznat kao droga za silovanje.

U laboratoriju su također zaplijenjeni marihuana i amfetamini. Za Georgievskim je raspisana tjeralica, što znači da je policija vjerovala da se nalazi u zemlji.

Kazneni sud u Skoplju je potvrdio da je uhićenima A.K. (22) i K.L. (19) zbog premlaćivanja hrvatskog rukometaša izrečena mjera pritvora.

Uhićeni su uhvaćeni na kameri te je na snimci vidljivo da napadaju Tota, koji nije pružao nikakav otpor.

“Postupajući na prijedlog Državnog odvjetništva Skoplje, sudac u prethodnom postupku je odlučio prihvatiti prijedlog tužiteljstva i za dvojicu uhićenih odredio pritvor, zbog opasnosti od bijega i mogućnosti utjecaja i ometanja istrage”, priopćeno je iz Kaznenog suda u Skoplju.

Tragični incident dogodio se u četvrtak oko 3:30 ispred noćnog kluba Privilege, kada su osumnjičeni nakon kraće verbalne svađe napali hrvatskog državljanina i zadali mu više udaraca šakama i nogama.

Tot je od udaraca pao i potiljkom udario u asfalt te izgubio svijest. Osumnjičeni su ga nastavili udarati po glavi, a potom su, ne pomažući mu, pobjegli. Osoba zaposlena u noćnom klubu pozvala je hitnu pomoć, nakon čega je rukometaš dovezen u Kliniku Marija Terezija.

Na YouTubeu se pojavio snimka premlaćivanja, koja je ubrzo obrisana. Na snimci se vidi kako Gjorgievski zadaje dva udarca Totu po licu od kojih on gubi svijest i pada na zemlju i ostaje nepomično ležati.

Dok je ležao na zemlji, još dvije osobe, od kojih je jedna ženska osoba, koja je i najagresivnija u tom trenutku, nogama su ga udarali u glavu. Nakon otprilike pola minute napadač koji je prvi udario Tota u glavu i srušio prišao mu je i pokušao pomoći.

Previous articleUkrajinci porazili i osramotili Ruse kod Kijeva zahvaljujući prostirkama za vježbanje!
Next articleOglasio se Rus koji je tijekom intoniranja talijanske himne pozdravio fašističkim pozdravom (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here