Home Mozaik Pokušao opljačkati trgovinu, ali prodavačica trenira kickboxing

Pokušao opljačkati trgovinu, ali prodavačica trenira kickboxing

145
0
ezgif 1 baad7c63d9

Yalena tvrdi da ga je udarila tako jako da su joj zglobovi na prstima prokrvarili

Pljačka uopće nije prošla kako je čovjek očekivao. Možda se činilo da je mladu djevojku, prodavačicu u datoj trgovini u Argentini, lako svladati. “Lopov” je mislio da će to iskoristiti kako bi ukrao nešto novca. S izgovorom je dao otvoriti vrata kioska i pojurio prema njoj. Ali Yanela Caceres nije dvaput razmišljala te je, zahvaljujući iskustvu u kickboxingu, počela udarati lopova, natjeravši ga u bijeg. Lopov nije računao na prodavačicu koja trenira kickboxing.  Pratite nas na Viberu.

Krađa i napad

Sigurnosne kamere malog kioska u Argentini snimile su pokušaj pljačke koji je loše završio za lopova. Muškarac je pokušao svladati prodavačicu Yalenu Caceres, ne znajući za njezino iskustvo u borilačkim vještinama, točnije u kickboxingu. Nakon niza udaraca po licu i ramenima, “lopov” je uspio (jedva) iskliznuti iz Yalenina stiska (koja ga je bila zgrabila za majicu) i pobjeći. 

Yalena je kasnije lokalnim medijima rekla: “Prvo me je tražio cigaretu. Više ih ne prodajemo, pa sam mu to rekla. Zatim me pitao može li dobiti malo vode.” Budući da je voda bila u stražnjem dijelu kioska, prodavačica je otišla po nju i kada mu ju je dodala, on je spustio vrata i pokušao ući. „Htio me zgrabiti, pa sam reagirala kao što vidite na snimci.”

Učinkovita obrana: kako je kickboxing pomogao

Kako javlja DailyMail, Yalena ga je udarila toliko jako da su joj zglobovi na prstima prokrvarili, ali osim toga nije imala nikakvih posljedica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here