Home Vijesti Policajka koja je spasila bebu iz auta: Dijete je plakalo i bilo...

Policajka koja je spasila bebu iz auta: Dijete je plakalo i bilo je jako znojno!

270
0

Policajka Stefani Orbanić iz PP-a Pula spasila je desetomjesečnu bebu koja se nalazila u užarenom automobilu.

Dijete je tijekom dana primilo infuziju te je u popodnevnim satima otpušteno iz bolnice s ocem. Majka djeteta nalazi se u policijskoj postaji. 

Pulska policajka za RTL je pojasnila kako se sve dogodilo. Kaže da je dobila dojavu da je dijete u autu, a zatekla ga je na suvozačevom mjestu.

Kroz otvoren prozor sa stražnje strane uvukla je ruku kako bi ušla u auto. To je učinila s prednje strane pa je uzela dijete u naručje i izvukla ga iz vozila.

“Bilo je vidno uznemireno, plakalo je i bilo je jako znojno. Pričekali smo hitnu, koja je odmah preuzela dijete na daljnje pretrage. Majka je došla nakon hitne pomoći, bila je vidno uznemirena kada je vidjela što se moglo dogoditi. Ništa nam nije stigla reći, ostala je bez riječi”, govori policajka Orbanić za RTL.

Orbanić kaže kako su ovakve situacije vrlo stresne i za policajce jer se radi o maloj djeci. Građanima poručuje da ne ostavljaju djecu u vozilima tijekom vrućina. Ako građani zamijete da je dijete ostalo samo u užarenom vozilu, preporučuje se da zovu policiju.

Previous articleDinamo saznao prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka
Next articleVraća se jedan od ključnih igrača Hrvatske, izbornik oduševljen: ‘Zvao me, želi ostati s nama…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here