Home Mozaik Policija opet intenzivno traži nestalu Marijanu Seifert

Policija opet intenzivno traži nestalu Marijanu Seifert

317
0

Marijana Seifert (38), pobjednica regionalnog Big Brothera 2011. godine, nestala je prije četiri mjeseca, a njezin je nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njezin suprug Karlo nakon čega su pronađeni njezini dokumenti na području rijeke Save.

Zbog vodostaja rijeke Save izazvanog zbog silne suše, policija je odlučila intenzivirati potragu za Marijanom, a uključio se ponovno i HGSS, piše 24sata.hr.

Naime, cilj akcije je ponovno pretražiti područje Mosta mladosti i nizvodno.

“Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom mjeseca za Slobodnu Dalmaciju.

“Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome”, dodala je.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade. Roditelji su je posljednji put vidjeli za Uskrs.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Previous articleRiječki HGSS spašavao izgubljenog u šumi na Krku, kupač ozlijedio nožni zglob u Njivicama
Next articleObjavljena nova snimka finske premijerke na partyju, plesala s misterioznim muškarcem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here