Home Mozaik Policija uhapsila Severinu nakon prijave sestre, Severina optužila Milana Popovića!

Policija uhapsila Severinu nakon prijave sestre, Severina optužila Milana Popovića!

359
0

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, piše Jutarnji list.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju nitko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u CSS-u.

Ne bi li dodatno provjerili što se točno događalo u noći s ponedjeljka na utorak, nazvali smo telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila nam se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što smo ju upitali, ne zna ništa. Jedna od susjeda u zgradi rekla nam je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da “nije odmah povezala s incidentom u stubištu, a kamoli s omiljenom Seve”.

– Seve je uvijek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam ju vidjela da joj je bila u posjetu u ponedjeljak. Niti sam se naknadno raspitivala gdje je točno bila ta dreka – rekla je za Jutarnji jedna stanarka zgrade. U slučaju da navedena kaznena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužiteljstvu, kao glavni svjedok bit će pozvana njihova majka koja, pak, može koristiti blagodat ne svjedočenja.

Inače, ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njezine sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pjevačicu njezina sestra prijavila policiji da joj je nanijela ozljede i zatražila je liječničku pomoć. Mediji u travnju ove godine pisali o narušenim odnosima dviju sestara. Prema Marijaninim riječima otkad je njihova majka kod Severine ona ju nema prilike vidjeti, a svaki telefonski poziv protiče uz prijetnje koje joj navodno upućuje Severina. Osim za narušen odnos s majkom, Severinina sestra pjevačicu krivi da je odgovorna i za njen narušen odnos s kćerkom Mijom Popović koja je tijekom studija živjela sa Severinom, a sad živi u njezinu susjedstvu.

Previous articleUhapšena Severina!
Next articlePotpisan ugovor o izradi odljeva skulptura Etiopski partizan, Jovanka, Haile Selassie i Tito koje će biti postavljene na Galebu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here