Home Sport Političarka stišavala nogometaša, on joj poručio: U mojoj kući žene ne pričaju...

Političarka stišavala nogometaša, on joj poručio: U mojoj kući žene ne pričaju tako

80
0

Nogometaš Toulousea Zakaria Aboukhlal izazvao je skandal u Francuskoj nakon što je seksistički uvrijedio lokalnu političarku Laurence Arribage. Kako piše L‘Equipe, marokanski vezni igrač Toulousea se tijekom proslave osvajanja Kupa Francuske zakačio sa savjetnicom za sport u gradskoj upravi Toulousea.

Naime, do incidenta je došlo dok je govor na svečanom prijemu u gradskoj vijećnici držao trener Toulousea Philippe Montanier. Nekolika igrača je bilo preglasno pa ih je Arribage zamolila da se stišaju. To se nije svidjelo Aboukhlalu pa joj je uzvratio: “U mojoj kući žene ne razgovaraju tako s muškarcima.”.

Toulouse je suspendirao svog igrača zbog ovog seksističkog ispada. “Zbog ozbiljnih optužbi protiv igrača Nogometnog kluba Toulouse Zakarie Aboukhlala, klub objavljuje da će igrač trenirati odvojeno od profesionalne momčadi do daljnjega, sve dok ne dobijemo rezultate interne istrage”, objavio je klub.

Aboukhlal je reprezentativac Maroka, a  najpoznatiji je po tome što nije želio igrati za Toulouse protiv Nantesa na dan borbe protiv homofobije. “Smatram da nisam najprimjerenija osoba za sudjelovanje u toj kampanji”, objavio je tada na Twitteru.

Previous articleOrkanski vjetar srušio stablo na Brajdici, Krčki most zatvoren za sva vozila!
Next articleVIDEO: Cirkus u Srbiji nakon utakmice za ostanak. Trener se htio tući s navijačima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here